Life

Ce filme și seriale noi apar pe Disney+ în octombrie. Fanii le așteaptă cu sufletul la gură

Ce filme și seriale noi apar pe Disney+ în octombrie. Sunt unele pe care fanii le așteaptă cu sufletul la gură de ceva vreme!
09.10.2023 | 18:00
Ce filme si seriale noi apar pe Disney in octombrie Fanii le asteapta cu sufletul la gura
Ce filme și seriale noi apar pe Disney + în octombrie. foto Disney.ro
ADVERTISEMENT

Ce filme și seriale noi apar pe Disney + în octombrie. Sunt unele foarte așteptate, iar oamenii abia așteaptă să le privească!

Ce filme și seriale noi apar pe Disney + în octombrie

În luna octombrie vor apărea multe filme și seriale noi pe Disney+. În luna octombrie vor apărea multe filme și seriale noi pe Disney+.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre titluri noi, care pot fi urmărite de întreaga familie dar și unele seriale din universul Marvel ori filme de groază.

În luna octombrie vom putea urmări niște filme clasice, printre care și unul de Crăciun chiar dacă mai este destul până la această sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Astfel, Hocus Pocus și Coșmar înainte de Crăciun (The Nightmare Before Christmas) vor fi disponibile în octombrie, sărbătorind și 30 de ani de la momentul lansării!

Tot în luna octombrie vor apărea și mai multe documentare pe Disney+. Este vorba despre povestea lui Tupac Shakur și viața acestuia în serialul Dear Mama de la FX. Acesta vine și în contextul în care Poliția a arestat un suspect privind moartea acestuia, primul în 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Totuși, cea mai așteptată premieră de pe Disney+ din octombrie este sezonul 2 din Loki de la Studiourile Marvel.

Serialul așteptat de fani cu sufletul la gură

Din 6 Octombrie, acest serial va putea fi văzut pe Disney+ cu noul sezon. Va fi disponibil un episod nou pe săptămână altfel că fanii trebuie să aibă răbdare.

ADVERTISEMENT

După un final care i-a lăsat pe privitori cu sufletul la gură, sezonul al doilea este foarte așteptat. Loki luptă pentru sufletul Autorității pentru Variația Timpului și pleacă într-o călătorie solicitantă fizic și psihic.

Din 13 octombrie va fi disponibil și un alt serial, cu toate episoadele de această dată. Este vorba despre Goosebumps. Acesta se bazează pe seria de cărți de succes a lui R.L. Stine, cu același nume. Cinci adolescenți ajung să descopere secrete întunecate despre părinții lor.

Ce alte noutăți mai apar pe Disney+ în octombrie: La limita cunoașterii, cu Jimmy Chin, sezonul 1, din 11 octombrie, Leii din Sicilia, disponibil din 25 octombrie, Binecuvântată fie Petey, Sezonul 1, din 25 octombrie, Trap Jazz, din 27 octombrie, Lego Marvel Răzbunătorii: Cod Roșu, din 27 octombrie.

ADVERTISEMENT
Tags: