Life

Serialul cu care Disney vrea să bată Netflix și Hbo Max. E o poveste plină de suspans

Serialul cu care Disney vrea să ia fața platformelor Netflix și Hbo Max. Producția are la bază o poveste plină de suspans.
02.07.2023 | 19:46
Serialul cu care Disney vrea sa bata Netflix si Hbo Max E o poveste plina de suspans
Ce serial captivant va apărea pe Disney+. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Disney a anunțat serialul cu care vrea să ia fața Netflix și Hbo Max. Este o poveste captivantă pentru utilizatorii platformei, plină de suspans. Ce alte producții vor apărea în această lună?

Serialul cu care Disney vrea să bată Netflix și Hbo Max. Povestea îi va fascina pe abonați

Platforma de streaming Disney+ a pregătit mai multe noutăți pentru luna iulie. Printre acestea se numără și o producție care ar putea ajunge în top, peste cele ale rivalilor Netflix și Hbo Max.

ADVERTISEMENT

Serialul “Cu cine te însoţeşti” (“The Company You Keep”, în engleză), se află printre titlurile pregătite de Disney+ pentru iulie. Producția va fi disponibilă pentru abonați începând cu 12 iulie, iar povestea este una foarte interesantă, care îi va captiva pe cei care vor viziona serialul.

În serial este vorba despre o aventură de o noapte între escrocul Charlie (Ventimiglia) şi Emma, o agentă CIA sub acoperire, care devine treptat o poveste de iubire. Cei doi nu știu cu ce se ocupă celălalt.

ADVERTISEMENT

Charlie se ocupă de consolidarea “afacerii familiei”, pentru a putea scăpa definitiv. Între timp, Emma se apropie de infractorul care deține creanțele familiei lui Charlie. Acest lucru îi obligă să recunoască minciunile spuse pentru a se putea salva atât pe ei, cât și pe familiile lor.

Din distribuția serialului de dramă fac parte actorii Milo Ventimiglia, Catherine Haena Kim, Sarah Wayne Callies, Polly Draper și William Fichtner. Serialul a fost creat de Julia Cohen și este bazat pe o producție din Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT

Ce alte seriale vor apărea pe platformă

De asemenea, mai multe producții vor fi disponibile în curând pe platforma de streaming. Din 24 iulie va apărea sezonul 11 al sitcomului animat “Futurama”. Telespectatorii vor putea urmări evoluția poveștii de iubire dintre Fry şi Leela, precum și alte mistere interesante.

În oraș apare o nouă pandemie, iar echipajul se ocupă cu explorarea viitorului vaccinurilor, al bitcoin-ului, al cancel culture, dar și al streamingului. Serialul a apărut la finalul anilor ’90 și a continuat până în 2003, iar acum este disponibil pe Disney+.

ADVERTISEMENT

O altă animație care va apărea pe Disney+, pe 5 iulie, este “Kizazi Moto: Generaţia de foc” (“Kiyayi Moto: Generation Fire”). Această producție este una SF și prezintă 10 viziuni ale viitorului Africii, așa cum nimeni nu și-ar putea imagina.

Tot pe 5 iulie apare “De veghe” (“The Watchful Eye”), un serial care are în centru evoluția Elenei Santos. Tânăra are un trecut dificil și este bona internă a unei familii înstărite din Manhattan. În scurt timp, aceasta află că toți locuitorii din clădire au secrete șocante, la fel ca ea.

Alte producții care vor fi disponibile pe Disney+ în iulie sunt “Secretele bisericii Hillsong” (“The Secrets of Hillsong”), din 12 iulie, dar și “Bleach: A Thousand – Year Blood War”, partea a doua, din 8 iulie, notează news.ro.

Vor fi disponibile și “Detectiv clandestin” (5 iulie), “Zona de apărare” (7 iulie) și “Lecţia despre crime” (19 iulie). Un alt serial mult așteptat este sezonul al doilea din “Cum l-am cunoscut pe tatăl tău” (“How I Met Your Father”).

ADVERTISEMENT
Tags: