Life

Ce flori atrag bogăția și succesul în viața ta ca un magnet. E obligatoriu să le ai în casă sau în grădină

Cum să atragi bogăția și succesul în viața ta ca un magnet. Florile care îți pot oferi o viață prosperă. Este obligatoriu să le ai în casă sau în grădină.
28.04.2024 | 16:52
Ce flori atrag bogatia si succesul in viata ta ca un magnet E obligatoriu sa le ai in casa sau in gradina
Ce flori din grădină îți aduc prosperitate. Sursa foto: Flower Time
ADVERTISEMENT

Florile care îți pot schimba radical viața. Dacă le ții în casă sau dacă le ai în grădină, garantat te așteaptă norocul. Succesul și bogăția vor fi de partea ta și nu vei mai avea probleme financiare, personale sau profesionale.

Ce flori îți pot aduce abundența pe toate planurile

Multă lume își dorește să aibă parte doar de fericire și să nu mai ducă grija zilei de mâine. Nu este posibil să se întâmple mereu doar lucruri bune, dar ele pot fi atrase mai mult prin diferite elemente, precum florile.

ADVERTISEMENT

Experții în arta Feng Shui au analizat de-a lungul timpului efectele spirituale ale florilor și au descoperit că acestea au, într-adevăr, puterea de a schimba starea de spirit și, printr-o formă sau alta, și puterea de a atrage reușite pe fiecare plan.

În diferite culturi asiatice, de exemplu, bujorii sunt catalogați simboluri ale norocului, bogăției și succesului. Altădată erau un simbol al opulenței și al rafinamentului, fiind rezervați pentru nobilime și se găseau rar prin grădini.

ADVERTISEMENT

Bujorii, simbol al luxului și opulenței

Bujorii se plantau cândva mai mult în grădinile palatelor. Pe lâng ei, și liliacul ar aduce bogăție într-o locuință. Totodată, reîmprospătează aerul din interior și aduce multă voie bună celor care îl vor mirosi.

Puteți pune liliac în vază sau într-un ghiveci, la fereastră. Lunaria este la fel considerată floarea banilor, astfel că puteți face rost de ea pentru a atrage binele și tot ceea ce vă doriți în familie. Banii în portofel vor crește.

ADVERTISEMENT

Și zamioculcasul este catalogat drept o plantă care aduce abundența. Frunzele sale rotunde și lucioase sunt asociate cu bunăstarea și cu energiile pozitive. Dacă vă simțiți tensionați, veți vedea cum vă va dispărea starea și inclusiv durerea de cap.

În tradiția Feng Shui, cactușii sunt catalogați plante cu energii protective și pot respinge cu ușurință energiile negative și aduc echilibrul pozitiv în casă. La fel pot reacționa și orhideea și macii, cei care urmează să umple câmpiile în sezonul de vară.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"Doar din bunătatea ei s-a întâmplat". I-a promis c-o duce acasă, dar au sfârșit amândouă moarte. Bianca și Petronela s-au stins la nici 10 km de casă
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a...
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Vreme de stat în casă, duminică. Vești neplăcute de la ANM
Vreme de stat în casă, duminică. Vești neplăcute de la ANM
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate...
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor