Life

Ce folosește Ozana Barabancea pentru un ten perfect. Costă doar câțiva lei: „Face minuni”

Trucul inedit pe care Ozana Barabancea îl folosește pentru un ten perfect. Costă doar câțiva lei și se găsesște în orice casă.
29.11.2023 | 11:43
Ce foloseste Ozana Barabancea pentru un ten perfect Costa doar cativa lei Face minuni
Ce folosește Ozana Barabancea pentru un ten perfect. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea folosește un truc inedit pentru un ten perfect. L-a învățat de la un coleg de la Operă și îl folosește de fiecare dată când se demachiază. E nevoie de un ingredient natural care se găsește în orice casă.

Trucul secret pe care îl folosește Ozana Barabancea

Când avea doar 14 ani, o tragedie i-a schimbat radical viața Ozanei Barabancea. Mama vedetei a murit, ceea ce a afectat-o pe mai multe planuri. Însă, deși era doar o adolescentă, a învățat multe lucruri despre cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Astfel că, vedeta de la Te cunosc de undeva a dezvăluit că mama sa era o femeie cochetă și aranjată, cu toate că nu existau multe produse de îngrijire, așa cum se întâmplă în zilele noastre.

Astfel, femeia folosea o cremă de față, pe care și Ozana Barabancea a utilizat-o mulți ani la rând. De asemenea, de la un coleg de la Operă a învățat un truc genial pentru ten, pe care îl folosește de atunci.

ADVERTISEMENT

„Era o femeie foarte elegantă tot timpul, aranjată, machiată, pe vremuri nu erau operații, era foarte îngrijită. Țin minte că avea numai o cremă și tot timpul avea tenul impecabil. Ritual nu am de la ea, dar am folosit mulți ani crema aia.

După care m-a învățat cineva de la Operă, un coleg de-al meu, Horia Popovici, să mă dau cu mălai pe față și face minuni. După ce mă demachiez, mă spăl cu mălai ud și fac un gomaj și are și foarte multe vitamine. Este ieftin, la îndemâna oricui”, a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

ADVERTISEMENT

Ce lecție prețioasă a învățat artista de la mama sa

Pe de altă parte, Ozana Barabancea a explicat care este cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la mama sa. Nu a înțeles mult timp la ce se referă, dar sora ei i-a spus despre ce este vorba și. La rândul său, i-a învățat la fel pe cei doi copii.

„Nu știu dacă le-am insuflat-o, dar le-am povestit despre asta. Mama mea îmi spunea „Să nu calci pe cadavre”. Nu am înțeles eu mult timp ce înseamnă asta, după care m-a explicat sora mea.

ADVERTISEMENT

Să nu calci pe suferința altora, dacă vezi că oamenii suferă, fă ceva să le alini inima. Asta am învățat de la mama mea, și să fiu cochetă, mama purta pălărie, mi-au rămas multe pălării de la ea”, a completat Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT