Life

Ozana Barabancea, dezamăgită la Te cunosc de undeva. Două vedete, puse la zid: “Nu mi-a plăcut”

Ozana Barabancea, dezamăgită în noua ediție Te cunosc de undeva. Prestația a două vedete nu a fost pe placul juratei de la Antena 1.
20.05.2023 | 22:21
Ozana Barabancea dezamagita la Te cunosc de undeva Doua vedete puse la zid Nu mia placut
Ozana Barabancea, dezamăgită la Te cunosc de undeva, după prestația a două vedete. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a fost dezamăgită de două vedete în noua ediție a emisiunii Te cunosc de undeva. Adda și Radu Bucălae s-au transformat într-un artist foarte cunoscut, iar interpretarea lor a fost foarte apreciată. Cu toate acestea, jurata a avut câteva nemulțumiri.

Ozana Barabancea, dezamăgită la Te cunosc de undeva, după prestația a două vedete. Ce nu i-a plăcut artistei

Emisiunea Te cunosc de undeva aduce în fiecare sâmbătă transformări inedite, care îi impresionează pe jurați, dar și pe telespectatori, care urmăresc cu sufletul la gură transforming show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Concurenții din acest sezon s-au transformat deja în artiști cunoscuți și au făcut tot posibilul să interpreteze cât mai bine fiecare piesă. Printre favoriții acestui sezon se numără Adda și Radu Bucălae, care s-au transformat în The Weekend, în ediția din 20 mai 2023.

Cei doi au interpretat melodia “Blinding Lights”, iar prestația lor a fost aplaudată. Cu toate acestea, nu toți jurații au fost mulțumiți de felul în care cei doi au cântat. Ozana Barabancea a lăudat prestația concurenților, însă a ținut să-i atragă atenția lui Radu Bucălae.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-ar fi dorit ca Radu să fie mai implicat și să nu lase pe umerii Addei partea mai complicată a melodiei. Vedeta le-a spus că, la acordarea notelor, nu va fi atât de “darnică”.

“Pot să spun că nu mi-a plăcut? Nu mi-a plăcut pentru că, deși este o piesă masculină, ai cântat pe falset, iar reproducerea acestei piese care este într-adevăr superbă și o cântă Adda, o cântă mai bine decât el, el fiind bărbatul, adică mi-a dat cu virgulă.

ADVERTISEMENT

Cântatul tău (n.r. se uită către Adda) a compensat cu masculinitatea lui din primele secvențe filmate, dar la cântat nu v-ați pupat. Nu contest talentul și capacitatea voastră, dar mă repet, în seara asta, de la mine mai puțin”, le-a spus Ozana Barabancea celor doi concurenți.

Care a fost reacția Andreei Bălan după transformarea celor doi

Pe de altă parte, Andreei Bălan i-a plăcut foarte mult transformarea celor doi. În plus, The Weekend este artistul preferat al fostei concurente de la Asia Express. Faptul că Adda și Radu Bucălae au avut șansa să-l imite a fost o încântare pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

“Este artistul meu preferat din ultimii ani! În fiecare zi îl ascult și în masină, tot timpul. Am revăzut show-ul de la MTV VMAs 2020, unde a cântat pe o clădire și noi aici am reprodus. Dansul optzecist, că asta era și ideea.

Mi s-a părut că ai fost unu la unu în prima parte a momentului, apoi ADDA a preluat și mi s-a părut că a fost The Weekend în persoană, ca și atitudine”, a spus Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT