Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce fotbalist al lui Mititelu vrea Gigi Becali la FCSB. Nu e Bauza!

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ce fotbalist își dorește de la echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948.
23.07.2023 | 17:23
Ce fotbalist al lui Mititelu vrea Gigi Becali la FCSB Nu e Bauza
Ce fotbalist al lui Mititelu vrea Gigi Becali la FCSB. Nu e Bauza! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să pună stop transferurilor în această vară dacă reușește să îl aducă și pe Vlad Chiricheș. Totuși, într-o intervenție telefonică la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul lui FCSB a dezvăluit că a pus ochii pe un fotbalist de la FC U Craiova 1948.

Gigi Becali l-ar vrea la FCSB pe Yassine Bahassa de la FC U Craiova 1948: „E mare driblangiu”

Deși mult timp a fost fascinat de Juan Bauza, Gigi Becali are acum alt preferat de la echipa lui Adrian Mititelu. „Singurul jucător valoros de la Mititelu este Bahassa. Dacă mă pui să iau un jucător de la Mititelu, eu îl iau pe Bahassa, atât.

ADVERTISEMENT

Bauza se accidentează, joacă când vrea el, e valoros, dar noi avem nevoie de luptători. Bahassa ăla, chiar dacă nu e așa luptător, e mare driblangiu și are viteză foarte mare. Și Baeten ala, e ceva de el, dar nu e jucător valoros”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Aș da un milion pe Baiaram sau Ivan”

Deși este încântat de fotbalistul francez, Gigi Becali susține că nu e dispus să ofere un milion de euro pentru „perla” lui Adrian Mititelu. În schimb, latifundiarul din Pipera ar băga mâna adânc în buzunar pentru trei fotbaliști de la Universitatea Craiova, pe care o consideră principala rivală la titlu a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„Bahassa nu poate să coste. Nu dă nimeni un milion. Ca atare că nu dă nimeni un milion. Dacă te duci la Craiova, dă oricine un milion pe Baiaram sau pe Ivan. Dacă mă pui să dau un milion pe un jucător din România, aș da pe Baiaram. Aș da pe Ivan.

De la Farul nu, sunt tineri, valorează poate mai mult, dar nu acum, imediat. Sunt de perspectivă, de viitor. Oamenii l-au luat (n.r. – Brighton pe Mazilu) și l-au lăsat acolo. El nu joacă acum de un milion. Îl lasă că e tânăr și să îl ia după aceea.

ADVERTISEMENT

Poate și pe Markovic aș da un milion. D-aia spun că e Universitatea Craiova puternică. Are trei jucători pe care aș da un milion. Dacă spune Rotaru să îi dau trei milioane pe trei jucători, are trei jucători. De la CFR de exemplu n-am trei să iau pe trei milioane”, a adăugat patronul FCSB.

FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță și poate fi văzută în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 în direct și exclusivitate doar pe pagina FANATIK.RO, fără a lua în considerare edițiile speciale FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cei care nu au văzut emisiunea LIVE sau vor să o revadă o pot face de la 17:30 în premieră pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Ce fotbalist al lui Mititelu vrea Gigi Becali la FCSB. Nu e Bauza!

ADVERTISEMENT