Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a dezvăluit planul lui Chiricheș la FCSB: “Vrea bonusul”

Gigi Becali a dezvăluit planul lui Vlad Chiricheş pentru a semna cu FCSB. Fundaşul evaluează lotul roş-albaştrilor pentru că vrea să acceseze cât mai mult din bonusurile propuse de patronul FCSB.
23.07.2023 | 14:05
Gigi Becali a dezvaluit planul lui Chiriches la FCSB Vrea bonusul
Gigi Becali a dezvăluit planul lui Chiricheș la FCSB: “Vrea bonusul”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş ar putea fi ultima achiziţie a celor de la FCSB în această vară. Cele două părţi sunt aproape de un acord, internaţionalul român a fost la meciul cu Dinamo şi se antrenează cu roş-albaştrii.

Gigi Becali a dezvăluit planul lui Chiricheș la FCSB: “Vede ce echipă are. Dacă poate să ia bonusurile”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că este optimist în ceea ce priveşte negocierile cu Vlad Chiricheş şi susţine că mutarea ar putea fi parafată în perioada imediat următoare. Aşa cum FANATIK a anunţat, Chiricheş poate ajunge la 1 milion de euro cu tot cu bonusuri la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Pe Dawa nu poate să îl scoată nimeni de acolo. Este puternic, are viteză, nu mai face gafe. Chiricheş se antrenează cu noi. Continuă telenovela, cum să nu? Politica mea este pe principii financiare. 

Eu m-am dus la maximum, dacă tot sărim în sus, unde ajungem? Nu poţi să mergi aşa, că ajungem şi noi în insolvenţă, faliment. Nu mai acoperă plapuma picioarele. 

ADVERTISEMENT

Eu cred că va veni. Aşa cred. El ce face? Este un băiat deştept, a strâns bani, milioane multe. El studiază echipa. Vede ce echipă are. Dacă poate să ia bonusurile. Că asta vrea să vadă. 

“Nu cred că va fi problemă cu accidentările. Nu mai joacă în Italia, joacă în România”

Dacă vine şi el… este singurul fundaş care iese cu mingea la picior şi crează superioritate. Este extraordinar. Uite, mi-a plăcut de Şumudică. Explică foarte bine şi vede bine fotbalul. A spus că dacă îl luăm şi pe Chiricheş, nu mai avem probleme de calificare în play-off.

ADVERTISEMENT

Putem bate orice echipă. Nu cred că va fi problemă cu accidentările. Nu mai joacă în Italia, joacă în România. Asta e problema. El vrea pe doi ani şi eu vreau pe un an. 

“Când ai un atacant ca şi Compagno, nu poţi să îl laşi pe bară”

El aşteaptă să vadă ce facem cu bulgarii. Ce facem în cupele europene şi dacă trecem mai departe. Probabil aşteaptă să vadă dacă are ceva mai bun. Dacă luăm campionatul şi ne calificăm la anul în grupe, ajunge la un milion. 

ADVERTISEMENT

Niciodată n-am avut aşa o mare problemă cu formarea echipei. Băluţă şi Miculescu au jucat foarte bine. Trebuie să joace şi ceilalţi. Când ai un atacant ca şi Compagno, nu poţi să îl laşi pe bară. Că ţi-a dat atâtea goluri”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali vorbeşte despre Chiricheş

ADVERTISEMENT