Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 23 iulie, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, după FCSB – Dinamo

Ediţie specială a emisiunii FANATIK Superliga cu Horia Ivanovici după derby-ul FCSB - Dinamo. Giani Kiriţă, Bănel Nicoliţă, Sorin Cârţu şi Andrei Vochin vor analiza Derby-ul.
22.07.2023 | 14:01
Fanatik SuperLiga duminica 23 iulie ora 1030 cu Horia Ivanovici dupa FCSB  Dinamo
Fanatik SuperLiga, duminică, 23 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediţie specială după FCSB - Dinamo cu super-invitaţi
ADVERTISEMENT

Etapa a doua din SuperLiga programează derby-ul dintre FCSB şi Dinamo. Duminică, de la ora 10:30 va fi o ediţie specială a FANATIK SUPERLIGA în care super-invitaţii lui Horia Ivanovici vor analiza Derby de România. Emisiunea este LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, duminică, 23 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici dezbate derby-ul FCSB – Dinamo alături de super-invitaţi

Fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriţă şi fostul jucător al FCSB-ului, Bănel Nicoliţă vor fi prezenţi în platou alături de editorialistul FANATIK Andrei Vochin şi vor discuta toate evenimentele din FCSB – Dinamo.

ADVERTISEMENT

Meciul se dispută pe arena Arcul de Triumf şi a fost o întreagă telenovelă în ceea ce priveşte stadionul pe care se va juca derby-ul. CSA Steaua a reuşit să blocheze disputarea acestui duel pe stadionul Ghencea, dar ecourile acestei decizii nu au dispărut şi Horia Ivanovici cu invitaţii săi vor vorbi pe larg şi despre acest fapt.

Fanatik SuperLiga este live numai pe FANATIK.RO!

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu este din acest sezon analist la FANATIK SUPERLIGA şi va diseca derby-ul fierbinte de pe Arcul de Triumf. Telespectatorii vor putea vedea prin ochiul expertului cum a fost evoluţia favoriţilor din FCSB – Dinamo.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE de la ora 10:30 numai pe site-ul FANATIK.RO. De la ora 17:30, show-ul poate fi urmărit în premieră pe canalul de YouTube Fanatik si Facebook Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT

Se anunţă un nou sezon EPIC de FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță cu un nou sezon și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, în direct și în exclusivitate pe homepage-ul www.fanatik.ro.

Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Official și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și exclusivități.

ADVERTISEMENT

În noul sezon, alături de inegalabilul Horia Ivanovici, din studioul FANATIK Superliga nu vor lipsi nume grele ale fotbalului românesc cum ar fi Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Vivi Răchită sau Giani Kiriță. Acestora li se vor alătura directorul FRF Mihai Stoichiță, dar și jurnaliștii Andrei Vochin, Daniel Șendre, Alin Buzărin și Cristi Coste. O emisiune ce nu trebuie ratată! Să facem SHOW!

ADVERTISEMENT