Fotbal international

Ce fotbalist de legendă îl inspiră pe Ianis Hagi: „Aș vrea să fiu în pielea lui pentru o zi”. Video

05.03.2021 | 21:59
Ce fotbalist de legenda il inspira pe Ianis Hagi As vrea sa fiu in pielea lui pentru o zi Video
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost luat la întrebări de canalul de televiziune al celor de la Rangeres și a dezvăluit că legendarul Jermain Defoe este modelul său, din rândul coechipierilor pe care îi are la trupa lui Steven Gerrard. 

Mijlocașul român s-a auto-nominalizat atunci când a trebuit să numească cel mai tehnic jucător din echipă, iar un fundaș croat a avut ghinionul de a fi ales cel mai slab dansator al scoțienilor.

ADVERTISEMENT

Vârful care a făcut istorie în Premier League, Jermain Defoe, este colegul în pielea căruia Ianis Hagi și-ar dori să fie pentru măcar o zi. El a mărturisit că atacantul reprezintă o importantă sursă de inspirație pentru toți colegii.

Ianis Hagi se consideră cel mai tehnic de la Rangers

Convocat de Mirel Rădoi pe lista preliminară a stranierilor pe care selecționerul vrea să se bazeze la primele trei partide din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022, Ianis Hagi a fost luat la întrebări de canalul TV al clubului pentru care joacă în Scoția, Rangers.

ADVERTISEMENT

Aproape campioană, formația lui Steven Gerrard dispune atât de fotbaliști tineri și foarte promițători, cât și de nume consacrate, care au făcut istorie în fotbalul din Marea Britanie. Fiul lui Ianis Hagi nu are vreun fel de dubiu, însă, atunci când vine vorba despre cel mai tehnic jucător din lotul „protestanților”.

„Cel mai tehnic? O să mă nominalizez pe mine”, a răspuns fără să ezite fostul campion al României cu Viitorul Constanța. De asemenea, Ianis a ales și cel mai slab dansator din lot, oferind și un argument amuzant. El l-a desemnat pe croatul Nikola Katic. „Cel mai slab dansator? Cred că o să îl aleg pe Niko. Dar s-ar putea să mă înșel, nu sunt sigur. L-am ales pe el doar pentru că e foarte mare (n.r croatul măsoară 1,93 metri). Iartă-mă, Niko!”.

ADVERTISEMENT

Cum îl inspiră Jermain Defoe pe Ianis: „Modul în care își găsește motivația…”

Pe lângă „netalentatul la dans” Nikola Katic, Ianis Hagi are oportunitatea de a fi coleg și cu unul dintre cei mai mari atacanți din istoria recentă a fotbalului din Marea Britanie. Jermain Defoe a ajuns la 38 de ani și continuă să joace, deși nu o mai face la fel de constant precum în vremurile bune.

Cu toate acestea, atacantul care a adunat în CV-ul său echipe precum Tottenham Hotspur, West Ham United, Portsmouth, Bournemouth sau Sunderland este un model pentru Ianis Hagi. Mijlocașul român l-a ales pe englez ca fiind colegul în pielea căruia ar vrea să fie pentru o zi.

ADVERTISEMENT

„În pielea cărui coleg aș vrea să fiu pentru o zi? Aș zice J.D. (n.r. Jermain Defoe). Prin modul în care se motivează de la o zi la alta, a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi. Și nu doar aici, cred că și în Anglia. Să joci de la vârsta asta la un nivel atât de ridicat… Da, aș vrea să fiu J.D. pentru o zi”, a încheiat Ianis Hagi.

 

 

ADVERTISEMENT