Life

Ce frumoasă e mama lui Feli Donose. Cele două seamănă izbitor

09.09.2020 | 15:58
Ce frumoasa e mama lui Feli Donose Cele doua seamana izbitor
Ce frumoasă e mama lui Feli Donose. Cele două seamănă izbitor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Feli Donose (34 de ani) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică ușoară de la noi. Fosta concurentă de la „Vocea României” de la Pro TV vorbește extrem de rar despre familia sa din Sebeș, județul Alba, însă de curând a împărtășit cu fanii o amintire foarte dragă.

Blondina a mărturisit în mediul online că nu are fotografii de când era mică, motiv pentru care suferă enorm. Artista spune că nu are imagini pe care să le arate prietenelor sau copilului său, prima amintire cu părinții săi fiind de la vârsta de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață a dezvăluit că are o singură poză de când era mică, acesta fiind motivul pentru care în prezent încearcă să facă cât mai multe fotografii cu femeia care i-a dat viață. Recent, Feli Donose a publicat pe Instagram o imagine cu mama sa, iar fanii au rămas surprinși de asemănarea dintre ele.

Feli Donose, imagine rară cu mama sa. Cât de mult seamănă cele două

Fosta concurentă de la Pro TV și mama sa, Susana, seamănă ca două picături de apă. Ambele sunt brunete, Feli Donose moștenind de la figura maternă forma nasului, cât și buzele. În plus, cele două au o legătură foarte specială, artistă făcându-i mamei sale o declarație de dragoste emoționantă.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am poze din copilărie. Sufeream mereu când mi se arătau albume pline din copilăria prietenelor mele, iar eu nu aveam ce arat. O singura poza am – de când aveam 10 ani. Atât.

Poza asta e prima mea poza«de album» cu mama. Nu pot descriu ce sentiment am avut când m-a ținut de mână.. Te iubesc, Susana mea!❤️”, a scris cântăreața în mediul online, în dreptul unei imagini în care apare alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Feli Donose a mărturisit în trecut că în perioada adolescenței obișnuia să-și mintă mama pentru a o proteja. Mai mult decât atât, de când a devenit mamă pentru prima oară artista înțelege sacrificiile pe care le face un părinte pentru propriul copil.

Feli Donose și mama sa, Susana
Cântăreața Feli Donose și mama sa, Susana. Sursa foto: Instagram.com

Feli Donose, relație specială cu femeia care i-a dat viață

Frumoasa vedetă a mai precizat că mama sa îi este mai degrabă prietenă și mereu îi cere sfatul atunci când are nevoie. Feli Donose este de părere că relația părinte -copil trebuie să se bazeze pe sinceritate, nicidecum pe frică sau teamă.

ADVERTISEMENT

„Îi înțeleg dragostea față de mine abia acum când și eu la rândul meu sunt mamă. Pe atunci, Doamne, cât de mult o judecam: că e bătrână! Că e absurdă! Că trăiește în trecut când totul e în evoluție și încă cu ce viteză!!!…

Neștiind atunci că iubirea și frica unui părinte sunt intense dincolo de vremurile de demult”, este o parte din mesajul lăsat în urmă cu ceva timp de Feli Donose pe una dintre rețelele sale de socializare, notează okmagazine.ro.

Blondina este mama unei fetițe pe nume Nora Luna care a venit pe lume în urmă cu un an și 9 luni. Micuța este o „zânuță mică”, așa cum o alintă Feli Donose, fiind o părticică ruptă din celebra sa mamă. Artista își dorește să aibă o relație de prietenie cu fiica sa de care este extrem de mândră.

ADVERTISEMENT