Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce i-a cerut Becali lui Charalambous după Botoșani – FCSB: „Nu poate să se plimbe mingea așa”

Gigi Becali ordin pentru Elias Charalambous după victoria chinuită cu FC Botoșani. Cum vrea patronul FCSB să arate echipa.
08.10.2023 | 14:36
Ce ia cerut Becali lui Charalambous dupa Botosani  FCSB Nu poate sa se plimbe mingea asa
Gigi Becali analizează FCSB după victoria cu FC Botoșani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut din nou spectacol la FANATIK SUPERLIGA, unde a vorbit pe larg după meciul de la Botoșani și l-a ironizat și pe prietenul Valeriu Iftime.

Gigi Becali, concluzii după o nouă victorie a FCSB: „N-are voie să se apropie Botoșaniul de careu”

Gigi Becali a stat cu emoții pe finalul meciului de la Botoșani și are un mesaj clar pentru staff-ul tehnic și jucători: „Sunt mulțumit, nu foarte mulțumit. Avem ocazii, deci echipa e cu valoare. Noi trebuie să excludem și ghinionul. N-are voie să se apropie Botoșaniul de careu. 

ADVERTISEMENT

Nici nu s-a apropiat prea mult, dar au fost vreo două pe-acolo, că puteau să marcheze și să dea un gol să egaleze. Asta nu trebuie noi să permitem”, a spus ferm patronul FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

Pretențiile patronului însă sunt mult mai mari: „Așa sunt mulțumit de joc, am avut multe ocazii. Dacă vrem Liga Campionilor, măcar în România adversarul nu trebuie să se apropie de poartă. Niciodată nu mai au voie.

ADVERTISEMENT

Să se plimbe prin careu, dar să fie 2-0. La 1-0 n-ai voie să se plimbe deloc mingea prin careu. Acuma sunt la 7 punte de șinele de tren și de Craiova. O să fie un punct de CFR Cluj”.

Gigi Becali îl impune pe Lixandru în 11-le FCSB: „Nu va lipsi”

Becali se felicită pentru ultima decizie pe care a luat-o la echipă: „Lixandru nu e închizător, e intern. Nu va lipsi din teren. Va juca ori fundaș central, ori inter. E posibil să fie foarte folositor fundaș central, că e foarte sigur pe el, nu se precipită, n-are nicio frică. 

ADVERTISEMENT

Nici nu îl știam, trebuia să ținem odată de scor și au zis că să îl băgăm pe Lixandru. Când l-am văzut, materiale, agresivitate, apoi am văzut că a început să și dribleze, fizic bun, tehnică, hai să îl vedem”.

Gigi Becali a fost plăcut surprins și de înlocuitorul lui Radunovic: „Să știi că mi-a plăcut foarte mult de Ganea. A făcut el două greșeli care nu se permit, dar și oboseala. Mi-a plăcut foarte mult de el. Nu că e bătălie, deja nici nu știm pe cine să băgăm. E jucător de viteză, are și o tehnică bună, urcă.

ADVERTISEMENT

E adevărat și Radunovic are tehnică și urcă, dar ăsta are mai mare viteză și mai mare forță. Mai vână, mai iute. Puțin mai tehnic Radunovic poate, dar n-are puterea ăstuia. Ne rugăm la Dumnezeu să ne dea înțelpciunea să joace ăla care trebuie”.

Râde din nou de Valeriu Iftime: „Îi dau mesaje mereu când mănâncă bătaie”

Gigi Becali a fo: „Terenul era rău de tot. Ei sunt de vină. Normal, gazonul era bun, numai că trebuia tuns și udat. Era uscat și cu iarbă mare. Nu mergea mingea, nu puteai să pasezi. Ei sunt si fraieri. Că Iftime care se dă manager bun, are niște jucători tehnici, nu are forță mare, mai driblează, mai pasează. Lui îi trebuie gazon bun ca să poată să joace. 

I-am dat odată mesaj că are pe teren 7 jucători de culoare: ‘Ia-ți și-un antrenor de culoare, că așa ar trebui’. Eu râdeam de el. ‘Uite, faptul că ești un om de calitate, îmi mai place și să râd de tine, că văd nu te superi’.

Eu îi dau mesaje lui și când mănâncă bătaie. El zice că era supărat, dar când a văzut mesaj a leșinat de râs. Și îmi zice: ‘Cine răzuiește din Becali își face statuie!’. Îți dai seama ce parabolă?!”.

Patronul FCSB a mai avut o nemulțumire: „Compagno a fost OK, a jocat tot meciul. A fost bine, dar el trebuie să dea goluri. Dacă nu dai, atacant… Plus de asta a avut două stângăcii acolo, o dată putea să îi paseze lui Coman. Bine, era terenul prost”. 

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea se vede LIVE numai pe homepage-ul FANATIK.RO. Poate fi urmărită ulterior ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook la 17:30.

Gigi Becali trage concluziile după Botoșani - FCSB 0-1: „Niciodată nu mai au voie!”

ADVERTISEMENT