Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali face transferuri după declarațiile lui Șucu: “M-a ambiționat, iau doi atacanți!”

„Război” între Gigi Becali și Dan Șucu! Patronul FCSB s-a enervat după declarațiile omologului de la Rapid și vrea să facă transferuri tari în iarnă.
08.10.2023 | 13:53
Gigi Becali face transferuri dupa declaratiile lui Sucu Ma ambitionat iau doi atacanti
Gigi Becali face transferuri după declarațiile lui Șucu: “M-a ambiționat, iau doi atacanți!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu l-a ambiționat pe Gigi Becali. Declarațiile acționarului majoritar de la Rapid l-au făcut pe latifundiarul din Pipera să își dorească să anunțe câteva transferuri tari pentru pauza competițională din iarnă.

Gigi Becali anunță transferuri tari la FCSB din cauza lui Dan Șucu

„Ar fi un eșec pentru noi să facem mai puțin decât FCSB”, a fost mesajul lui Dan Șucu, care l-a „enervat” pe Gigi Becali. Deși FCSB e la șapte puncte în fața lui Rapid, patronul liderului vrea să îi „termine” pe giuleșteni cu transferurile de titlu pe care le va face în iarnă.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit de joc, am avut multe ocazii. Când ai multe ocazii… Dar n-are voie să se apropie adversarul de poartă. Daca vrem în Liga Campionilor, în România nu are voie! Dar o să o fac eu, iau în iarnă doi atacanți. Iau o extremă dreapta și un vârf.

M-a enervat și ăsta, Șucu, cică Domne, nici nu concep să fie Rapid sub FCSB. M-au ambiționat și toate discuțiile despre Charalambous. Că e antrenor, că nu e. Și acum a venit și chestiunea asta cu Dinamo. Eu le-am demonstrat, dar dacă le mai arăt o dată, cred că le închid gura. Dacă Dinamo e pe ultimul loc sau retrogradează, să retrogradeze, nu mă interesează, dar dacă noi intrăm în Liga Campionilor, e altceva!

ADVERTISEMENT

Zice și el (n.r. – Șucu), săracul, dar e băiat bun. Nu m-a supărat, nu e de supărare. Eu am vorbit cu el când voia să îl ia pe Edjouma. I-am zis că la fotbal e război! El cică nu vede lucrurile așa. Dar trebuie să le vezi. Chiar dacă CFR a luat campionatul 5-6 ani la rând, chiar dacă a luat și Farul doi ani, chiar dacă am fost pe locul 2, eu tot pe 1 am fost în fotbal.

Atâta timp cât umplu stadioanele, cât vând jucători de 11-12 milioane de euro, tot eu sunt pe 1 în fotbal. Nu accept pe altul să fie mai tare decât mine. Și nu are cum să fie. Umplu stadioanele, 40-50% din suporteri sunt la mine, chiar dacă unii zic că e FCSB, că nu e Steaua, eu nu accept să fiu locul 2!

ADVERTISEMENT

La iarnă trebuie să spulber tot. Nu mai ai voie să faci egal cu Hermannstadt. UTA ne-a bătut că a fost mizeria aia de arbitraj. Noi trebuie să jucăm și contra arbitrajului”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Nu pot să stau după Tavi în dreapta”

Gigi Becali s-a arătat din nou nemulțumit de Octavian Popescu și a dezvăluit că are în plan să ia și un mijlocaș defensiv, în ciuda evoluțiilor bune ale lui Mihai Lixandru, noua sa „feblețe”.

ADVERTISEMENT

„Doi atacanți. Unul de careu și unul în dreapta, extremă. (n.r. – Ștefănescu?) Nu m-am gândit la asta. Dar nu suntem periculoși pe partea dreapta. Dacă își revine Tavi, adică George, nu mai iau. Nu pot să stau după Tavi în dreapta. Deși Băluță îmi place, poate nu mai iau în dreapta. E activ, e iute, joacă în viteză. Nu e 100% în formă, dar îmi place, e în joc tot timpul.

E posibil să iau și un închizător. Am văzut că Lixandru nu e închizător. Ca dovadă că nu stăpâneam mijlocul terenului. Nu am avut punctul fix pe unde trec mingile. Deci Lixandru va juca inter. Nu va lipsi din teren, că e jucător valoros. Va fi ori fundaș central, ori inter. E posibil fundaș central, că e sigur pe el, nu se precipită”, a adăugat patronul FCSB.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali face transferuri după declarațiile lui Șucu: “M-a ambiționat, iau doi atacanți!”

ADVERTISEMENT