Life

Ce i-a făcut Cristi Brancu soției sale, Oana Turcu, la 15 ani de căsătorie: ”A dat un interviu”

Cristi Brancu știe cum să își surprindă soția, pe Oana Turcu, iar aniversarea celor 15 ani de căsătorie nu a făcut excepție.
02.11.2023 | 15:30
Ce ia facut Cristi Brancu sotiei sale Oana Turcu la 15 ani de casatorie A dat un interviu
Cristi Brancu, surpriză uriașă pentru Oana Turcu, la 15 ani de la căsătorie / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu și Oana Turcu s-au căsătorit acum 15 ani. Și, pare-se, cei doi au reușit să afle secretul fericirii în cuplu, iar relația lor merge cât se poate de bine. Vedeta Prima Tv a avut grijă să își surprindă soția la aniversare și i-a propus o experiență inedita.

Cristi Brancu și Oana Turcu, 15 ani de mariaj sărbătoriți în capitala modei

O relație longevivă, cu multă iubire și înțelegere. Cu asta se laudă prezentatorul Exclusiv VIP de la Prima TV, Cristi Brancu. Și, pentru că și-a dorit să transforme aniversarea a 15 ani de când au spus “da” într-un moment unic, Cristi și-a surprins soția cu o excursie în capitala modei, la Milano.

ADVERTISEMENT

Acolo, pentru Oana Turcu, surprizele s-au ținut lanț. Mai ales că jurnalistul Prima Tv a avut grijă ca totul să fie în armonie cu visurile soției sale, Oana Turcu. Așa că a răsfățat-o cum a știu el mai bine, cu vizite în temple ale culturii, dar și cu o promovare de zile mari a afacerii Oanei.

“Am sărbătorit 15 ani de la căsătoria noastră cu o călătorie frumoasă la Milano. Am fost la Teatro alla Scala, unde Tudor a fost fermecat de montarea Micul Prinț. Superb moment. Am ajuns apoi la Santa Maria delle Grazie, unde se află Cină cea de Taină. Au fost câteva zile petrecute în 3 în care ne-am reconectat și ne-am bucurat de timp de calitate”, mărturisește vedeta Prima TV.

ADVERTISEMENT

Și, odată ajunsă la Milano, familia Brancu a îmbinat utilul cu plăcutul. Așa că, pentru Oana Turcu Brancu, vizita în Italia s-a lăsat și cu un interviu la una dintre cele mai prestigioase publicații de pe planetă. Iar acolo, pe lângă interviuri, a îndulcit=o cu cea mai cunoscută ”prăji” a planetei.

“Am fost la redacția Vogue & Vanity Fair Italia, unde Oana a dat un interviu despre lumea cosmeticii și am fost serviți cu cel mai gustos panettone din lume , făcut chiar de o româncă sub brandul Vogue”, ne-a mai povestit Cristi Brancu, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îndrăgostit vedeta Prima Tv de Oana Turcu

Cristi Brancu ne-a povestit, în exclusivitate, cum s-a îndrăgostit de Oana Turcu. Și recunoaște reputatul jurnalist, momentul în care a întâlnit-o pe soția lui i-a schimbat cu totul și cu totul viața. Iara cum, împreună, au și un băiețel de toată isprava, pe Tudor.

”E o senzație unică în viața mea. Am simțit o emoție uriașă. Practic, noi ne-am văzut prima oară în seara în care ea a venit invitată în emisiunea mea de la Antena 2. Vorbisem la telefon, mai mult în mesaje. A fost o clipă în acea zi, două cuvinte, din care am înțeles că fata pe care o văzusem în presă cu câteva zile înainte și care îmi plăcea, se gândea cu drag la mine.

ADVERTISEMENT

De obicei, nu așteptăm invitații în pragul ușii studioului, la capătul de sus al unei scări mari. Ea a venit și a trecut pe lângă mine fără să îmi spună nimic. A fost un declic. A existat. În minutele în care am vorbit în direct în emisiunea Agentul VIP, amândoi am știut că vom fi mereu împreuna”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Cristi Brancu.

Durează atunci când cauți să pui ce își dorește celălalt mai presus decât dorințele tale, când cauți în fiecare zi să îl faci fericit. Când faci orice să existe înțelegere, tandrețe, când aveți subiecte comune și lupte comune. Sau când îl faci să se simtă prețios, răsfățat, vei primi totul în schimb și nimic nu se va pierde.

Noi nu ne certăm. Dacă unul are o anume părere, celălalt știe să i-o respecte. Nu ne-am dat niciodată motive de ceartă”, mai recunoaște Cristi Brancu. Iar faptul că reușesc să nu se certe i-a făcut ca, acum, să ajungă la 15 ani de mariaj, o performanță rară în lumea agitată a showbiz-ului românesc.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română