Life

Surpriză colosală pentru Tudor, fiul lui Cristi Brancu, după ce a câștigat o bursă la Cambridge!

Cristi Brancu, un tată fericit care și-a serbat fiul, pe Tudor, la Londra. Câștigând o bursă Cambridge, cel mic a avut parte de o zi de naștere spectaculoasă.
04.08.2023 | 10:15
Surpriza colosala pentru Tudor fiul lui Cristi Brancu dupa ce a castigat o bursa la Cambridge
Cristi Brancu este un tată fericit. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu este un tată fericit și mândru de fiul sau, Tudor. Mărturisește că are un copil deschis, creativ, cu foarte multe idei de pus în practică. De asemenea, petrecerea de ziua lui a fost una spectaculoasă.

Ce surprize a avut Tudor Brancu de ziua lui

În exclusivitate pentru FANATIK.RO, Cristi Brancu ne povestește cum a fost sărbătorit fiul sau, Tudor, la Londra. Câștigând o bursă Cambridge, acesta a avut parte de o petrecere-supriză alături de profesorii și colegii lui. De la eveniment nu au lipsit nici părinții lui, Cristi și Oana Brancu, iar cadourile au fost pe măsură.

ADVERTISEMENT

Cristi Brancu: “Găsim drumul cel mai bun împreună”

Cristi Brancu declară că este tipit după fiul sau Tudor. Nu există să-i refuze ceva băiatului său dar are grijă să îi și explice, de fiecare dată când este nevoie, ce e bine și rău în viață. Tudor Brancu este un băiat creativ și relația dintre ei și Cristi Brancu este, în primul rând, una de prietenie.

“Tatăl Cristi Brancu este topit după băiatul lui. Face tot ce poate să îi fie bine, îi împlinește visele, îi cumpără ce îi place, dar nu ezită să îi spună ce e rău și ce e bine. Cu grijă să corecteze micile ezitări ale începutului de viață. Aici, nu ne impunem unul în fața altuia. Suntem prieteni și găsim drumul cel mai bun împreună.

ADVERTISEMENT

Am învățat să fiu convins de faptul că creativitatea este cea care te duce la fericire și împlinire. E un băiat extraordinar de creativ, face filme postate pe YouTube, și se gândește mai tot timpul la proiectele lui. Îi vin idei mereu. Îmi place mult!” declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Cristi Brancu.

“Cea mai spectaculoasă zi de naștere din viața lui Tudor”

Dacă anul trecut, atunci când a împlinit 11ani, Tudor Brancu a avut parte de o petrecere-surprinză la Viena, orașul unde s-a născut, anul acesta a avut parte de o surpriză și mai mare. Fiul Oane și a lui Cristi Brancu este un băiat inteligent și plin de idei constructive. Tatăl lui este foarte mândru de el.

ADVERTISEMENT

 “Cea mai spectaculoasă zi de naștere din viața lui Tudor, fiul nostru, a fost pe 1 August 2023. Tudor a câștigat un concurs de public speaking în cadrul Mirunette Education și a plecat pe 31 Iulie într-o tabără la Cambridge, în Abbey College. Între multe activități de cunoaștere și sportive, Tudor a avut parte de o sumedenie de surprize” declară Cristi Brancu, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

“Tudor a făcut parte din grupul de dans”

La doar 12 ani, Tudor Brancu a obținut o bursă Cambridge. Părinții lui declara că fiul este pasionat de limbile străine și că s-ar putea să știe mai bine limba engleză decât română. Tudor Brancu a stat o săptămână la Londra unde a avut parte de nenumărate activități.

ADVERTISEMENT

“În primul rând, eu și Oana am venit special la Cambridge pentru a fi cu el. În al doilea rând, a avut o petrecere surpriză cu cei 12 copii din grup, alături de prof. Roxana Neatu, cu tort, confetti și sucuri. Aceștia au adus un cadou și i-au scris cuvinte frumoase pe o felicitare. Seara, Abbey College a organizat un talent show, câștigat de vocea elevei românce Ariana Mancas, la al cărei moment, Tudor a făcut parte din grupul de dans” declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Cristi Brancu.

“Băiatul nostru are o experiența de excepție la Cambridge”

Cristi Brancu este de părere că fiul sau va urma o carieră de regizor, și că e bine ca, de pe acum, să-și cunoască orizonturile. Niște părinți cu capul pe umeri, l-au lăsat pe Tudor să descopere lumea și să stea cu cei de vârsta lui la Londra, fără să îl deranjeze prea mult. Aflăm și ce cadouri a primit Tudor Brancu de ziua lui.

“Nu întrebați ce cadouri a primit Tudor. Ca să nu fie probleme pe drum, fiul nostru le-a primit cu o zi înainte de plecare. Suntem fericiți că băiatul nostru are o experiența de excepție la Cambridge și sunt semne că acolo va fi drumul sau către viitoarele studii” mărturisește Cristi Brancu.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT