Life

Ce i-a făcut Mihai Bobonete lui Gabriel Cotabiță. ”Țeapa” pe care artistul nu o va uita niciodată: ”Știți cu dolarii?”

Cum l-a înșelat Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță (67 de ani). Momentul pe care cântărețul îl va ține minte pentru totdeauna.
22.09.2023 | 11:49
Ce ia facut Mihai Bobonete lui Gabriel Cotabita Teapa pe care artistul nu o va uita niciodata Stiti cu dolarii
Cum l-a înșelat Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Momentul pe care cântărețul îl va ține minte pentru totdeauna. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce i-a făcut juratul de la Românii au talent unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați soliști români. ”Țeapa” pe care artistul nu o va uita niciodată. „Știți cu dolarii?”, este curiozitatea pe care a avut-o cântărețul.

Cum l-a înșelat Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Momentul pe care cântărețul îl va ține minte pentru totdeauna

Mihai Bobonete a dezvăluit în urmă cu puțin timp, în cadrul podcastului Ac de siguranță, cum l-a înșelat pe Gabriel Cotabiță. Vedeta de la Pro TV a povestit momentul pe care, probabil, cântărețul îl va ține minte pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Renumitul comediant și celebrul artist s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu foarte mulți ani. În acea perioadă juratul de la Românii au talent vindea pește pe marginea drumului împreună cu prietenul său Mihai Rait.

„Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte.

ADVERTISEMENT

Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt! Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20!

El a zis ăsta e! Şi i-a spus, îl împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate!

ADVERTISEMENT

Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori”, i-a spus Mihai Bobonete lui Răzvan Exarhu.

Mihai Bobonete și Gabriel Cotabiță, revedere peste ani

Mihai Bobonete a luat dolarii de la Gabriel Cotabiță, doar că artistul a rămas fără pește. Mașina lui a plecat cu demaraj, cântărețul dezvăluind peste ani că a realizat că a fost tras pe sfoară de actor abia când a ajuns la Slobozia.

ADVERTISEMENT

Peste mai bine de 8 ani cei doi s-au revăzut și au rememorat întregul momentul. Comediantul se afla pe scenă, în timp ce artistul era în public, împreună cu Dan Chișu. Solistul l-a recunoscut imediat pe artistul din serialul Las Fierbinți.

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta! N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit… Mă, Dane, e periculos copilul… N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui!

Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă! Ceea ce s-a şi întâmplat”, a mai povestit Mihai Bobonete, în același podcast. Cei doi s-au împrietenit în cele din urmă, mai ales că sunt născuți în Oltenia amândoi.

ADVERTISEMENT