Life

Imagini emoționante cu Mihai Bobonete! E departe de Bobiță din Las Fierbinți

Mihai Bobonete, un tătic exemplar. Cât de atent este comediantul cu fiica sa la cumpărături și cum au fost surprinși cei doi.
18.08.2023 | 11:00
Mihai Bobonete, cu fiica în mall. Foto exclusiv. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete este un tată mândru și împlinit. Are doi copii, care îi aduc multă bucurie și împlinire. De curând, FANATIK a surprins imagini cu celebrul actor. Imagini care vorbesc de la sine și sunt dovada clară a faptului că Bobonete este un tătic model.

Bobonete, de mână cu fiica prin mall

Îndrăgitul actor a fost surprins într-un cunoscut centru comercial din Capitală într-o ipostază înduioșătoare. Mulți îl știu pentru rolul său din serialul “Las Fierbinți”, din show-rile de comedie sau de la masa juriului emisiunii “Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

Însă cel mai important rol din viața actorului este cel de tată. Rol pe care îl ia în serios, în ciuda firii sale glumețe. Pus mereu pe șotii, Bobonete este tare serios în timpul liber, dar mai ales atent. Aflat la un mall din București, comediantul nu era singur, ci însoțit de fiica lui, Maria.

Actorul se plimba prin centrul comercial de mână cu micuța, ca un tată cu adevărat responsabil. Cei doi se îndreptau către cinema, probabil pentru a urmări un film împreună. Dar la un moment dat, și-au schimbat brusc direcția, la cererea

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete și fiica Maria, ținute asortate

Așa tată, așa fiică. Nu știm dacă a fost coincidență sau nu, dar cert este că Bobonete și micuța Maria s-au asortat. Actorul era îmbrăcat cu un tricou bej, pantaloni scurți negri și o pereche de pantofi sport. Iar fiica sa, Maria, avea o ținută foarte asemănătoare cu cea a tatălui său.

Singura diferență era culoarea tricoului pe care îl purta. Micuța era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți, tot negri, tricou oversized alb și pantofi sport. Nu se știe dacă Bobonete a fost cel care a avut ideea cu ținutele asortate, sau a fost pură întâmplare.

ADVERTISEMENT

Dar cu siguranță au reușit să formeze împreună imaginea unei relații perfecte de tată-fiică. Iar actorul, ca o vedetă respectabilă, nu a renunțat la ochelarii de soare nici în interiorul centrului comercial. Având în vedere faptul că este o persoană iubită și populară, probabil a vrut să se bucure doar de momentele petrecute alături de fiica sa.

Bobiță din Las Fierbinți, dezvăluiri despre copiii săi

Actorul vorbește cu drag despre familia sa, de care este tare mândru. Chiar și în spectacolele sale îi include mereu pe membrii familiei și povestește întâmplări amuzante din viața lor.

ADVERTISEMENT

„Normal că viața se schimbă când apar copiii și totul e mai frumos, mai luminos și prinde viață chiar și ce era fără de viață în tine.
Înveți lucruri noi, călătorești în timp, plângi de fericire, înnebunești de neputință, îți pui întrebări noi, trăiești totul în prezent și uiți de trecut și nu te mai gândești la viitor.

Când ai copii, doar clipa contează. E minunată viața noastră cu Maria și Octav, iar noi Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a ales pe noi să fim părinții acestor doi minunați copilași.

În mare parte sunt amândoi mai mult copiii mamei adică ai Cătălinei, căci ea e non-stop lângă ei, iar eu când prind, îmi place să prind câte puțin din amândoi, că sunt diferiți și tare mișto”, a declarat Mihai Bobonete pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT