Life

Ce i-a interzis Amna mamei sale în legătură cu băiatul ei, David: „E mult mai sănătos așa”

Amna a vorbit despre relația cu fiul și mama ei. Vedeta a trebuit să se impună din cauza mamei sale, care începuse să fie mult prea strictă cu nepoțelul.
29.07.2022 | 13:00
Ce ia interzis Amna mamei sale in legatura cu baiatul ei David E mult mai sanatos asa
Amna, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântăreața Amna a povestit despre relația cu fiul ei, povestind care este lucrul pe care i l-a interzis mamei sale în legătură cu creșterea lui David.

Amna a pus piciorul în prag în fața mamei sale: „Am liniștit-o eu”

Artista a spus că este mândră de felul în care se înțelege cu băiețelul ei și că a existat un moment în care a trebuit să pună piciorul în prag din cauza bunicii micuțului.

ADVERTISEMENT

Mai precis, mama cântăreței, de profesie învățătoare, a încercat să fie destul de strictă cu David, lucru pe care Amna nu i l-a permis. Vedeta i-a zis femeii care a adus-o pe lume că ar face bine să se limiteze la relația bunică-nepot și să nu îi terorizeze fiul.

„Mama mea este învățătoare. S-a mai calmat un pic de când e bunică. Mă rog, am liniștit-o eu.

ADVERTISEMENT

Și cu David începuse să fie foarte strictă. I-am zis. hai să aveți relația de bunică-nepot, decât să fii învățătoare cu el.

E mult mai sănătos așa, decăt să îl terorizezi. Eu îmi aduc aminte cu drag de bunicii mei”, a declarat Amna într-un reportaj difuzat de Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Față de părinții mei, comunic mai bine cu copilul meu”

Blondina a făcut o comparație cu felul în care a fost ea crescută. Vedeta a zis că pe vremea copilăriei sale nu auzea foarte des „Te iubesc” din partea părinților, ca și cum ar fi fost o rușine să rostească aceste cuvinte.

Muziciana a mai zis că ea comunică mult mai bine cu feciorul ei față de cum comunicau părinții ei cu ea.

ADVERTISEMENT

„Față de părinții mei, comunic mai bine cu copilul meu. Eu îi spun lui David, te rog să mă ierți. Mami te iubește. Credeam că îmi urăște munca la un moment dat, dar nu e așa”, a completat Amna.

Amna își crește singură copilul, de care are grijă ca de ochii din cap. Artista a dezvăluit recent că băiatul ei se confruntă cu un astm pentru care este sub tratament de câteva luni.

ADVERTISEMENT