Life

Ce i-a spus Andrew Tate lui Denise Rifai: “DIICOT mi-a luat 15 milioane”

Ce i-a spus Andrew Tate lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii sale, 40 de întrebări. Ce acuzații dure a făcut acesta la adresa DIICOT.
20.11.2023 | 20:43
Ce ia spus Andrew Tate lui Denise Rifai DIICOT mia luat 15 milioane
Ce i-a spus Andrew Tate lui Denise Rifai. Foto: Captură Youtube Kanal d
ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Andrew Tate lui Denise Rifai în cadrul unui interviu. Prezentatoarea a fost aspru criticată după aceea.

Ce i-a spus Andrew Tate lui Denise Rifai

Denise Rifai l-a avut invitat în emisiunea sa pe Andrew Tate. Episodul urmează să apară, dar promovarea acestuia deja se face pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Una dintre întrebările adresate de jurnalistă este legată de bani. „Sunteți mai sărac decât se crede?”, l-a întrebat ea pe Andrew Tate.

Atunci, celebrul influencer și om de afaceri cu probleme cu legea a acuzat DIICOT că i-a luat 15 milioane de euro. Andrew Tate spunea chiar că acum mai are o avere de doar un euro.

ADVERTISEMENT

„DIICOT mi-a luat 15 milioane. Așa că mai am un euro. Asta e tot. Îmi pare rău, doamnelor!”, a spus acesta în emisiunea lui Denise Rifai.

Comentarii negative după invitația lui Andrew Tate la emisiune

Comentariile după apariția clipului video cu Andrew Tate la emisiunea lui Denise Rifai au fost dure. Prezența acestuia nu a fost agreată și mulți au considerat că nu este interesant să fie văzut.

ADVERTISEMENT

„Trăim vremuri ciudate, lumea interlopă în prim plan și unora li se pare firesc”, a spus cineva. „Toți hoții sunt chemați la TV”, a mai acuzat altcineva.

Alții au judecat alegerea lui Andrew Tate, un „personaj” pe care nu mulți ar vrea să îl vadă.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost o idee bună să inviți personajul ăsta hidos, infatuat. Nu cred că dorește multă lume să-l vadă, nu”, a spus o persoană.

Acuzații au apărut și la adresa lui Denise Rifai. Oamenii au reproșat în comentarii că tot ce își dorește este să facă audiență.

„Dincolo de orice decentă. Doriți audiență, desigur, cine n-ar dori? E bine, însă, să aveți o măsură chiar și în lăcomie.

Nu, nu e un document istoric deloc un interviu cu un psihopat. E un document pentru medici. Doar din intonația răspicată exagerat pe care o folosește trădează asta, nu mai e nevoie să-i deslușești biografia”, a spus cineva.

ADVERTISEMENT