ADVERTISEMENT
Life

Ce i-au pus concurenții vechi de la Survivor România pe cei noi să facă pentru a se integra în echipă. S-a aflat acum!

Ies la iveală noi lucruri despre show-ul Survivor România, mai exact despre ce se întâmplă cu adevărat în spatele camerelor de luat vederi.
Autor: Dan Suta | 30.05.2021 | 13:18
Ce i-au pus concurenții vechi de la Survivor România pe cei noi să facă pentru a se integra în echipă. S-a aflat acum!
Condițiile dificile îi împine pe concurenții de la Survivor România la obiceiuri controversate. Foto: Kanal D

Concurenții vechi de la Survivor România au pus anumite condiții celor care intrau pe parcursul competiției pentru a se integra în echipă.

ADVERTISEMENT

Foamea i-a pus în situații prin care vedetele din echipa Faimoșilor rar au trecut și tocmai de aici au pornit și cele mai multe conflicte.

Scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp de acum mai bine de o săptămână a scos la iveală un lucru pe care telespectatorii nu îl știau.

Concurenții vechi de la Survivor România le cer mâncare drept tribut noilor integranți?

Concurenții noi erau nevoiți să le lase mâncare celor mai vechi. Cel puțin asta s-a întâmplat în cazul Ralucăi Dumitru, care dădea porția ei de mâncare lui Zanni și Sebi.

ADVERTISEMENT

Se pare că noii integrați își cumpără într-un fel ”protecția” prin mâncare. Asta s-a observat la echipa Faimoșilor, acolo unde de obicei au fost mai mulți membri aflați încă din prima zi a acestui sezon.

Nu doar Raluca oferea tribuit băieților vechi din porția ei de mâncare, ci și Irisha. Acestea au venit hrănite de acasă și li s-a făcut milă de cei care se aflau de câteva luni în junglă, fără hrană, suportând condiții groaznice.

Acest obicei a fost confirmat și de Ștefan, care i-a spus lui Cucu că trebuie să îi dea mâncarea. În acel moment, Cucu s-a enervat foarte tare și nu a luat-o ca pe o glumă.

ADVERTISEMENT

„Mie, în prima săptămână mi se confisca cana, de caterincă… că sunt membri vechi”, dezvăluia Cucu înainte să fie eliminat din competiție.

Georgiana a confirmat acest obicei

Georgiana Lupu, fostă concurentă în echipa Faimoșilor a vorbit despre tacticile la care recurg vedetele de cele mai multe ori. Aceasta a spus că se fură foarte multă mâncare, iar victime cad de fiecare dată noii intrați în tabără.

ADVERTISEMENT

„Aici este vorba de mai mulți hoți. Nu știu exact cine fura mâncarea. O parte zic că Zanni. O parte zic că Alexandra. Mai există și un dirijor, Culiță, din punctul meu de vedere, cel care mai dădea ponturi.

Nu știu exact, dar era foarte urât să ne furăm mâncarea între noi când știm că dormim împreună, mergem la joc împreună, facem focul împreună, discutam probleme.

ADVERTISEMENT

Era foarte urat asă știu că îmi dispare o pereche de șoșete, îmi dispare banderola. Nu exista zi acolo să nu i se fi furat ceva cuiva”, povestea Georgiana, potrivit wowbiz.ro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!