Life

Ce i-au spus medicii unei femei care a mers la spital cu dureri de burtă: „Nu mi-a venit să cred”

Ce i-au spus medicii unei femei care a mers la spital cu dureri de burtă. Nimănui nu i-a venit să creadă ce i s-a găsit acesteia în corp.
27.04.2023 | 00:29
Ce iau spus medicii unei femei care a mers la spital cu dureri de burta Nu mia venit sa cred
Ce i-au spus medicii unei femei care a mers la spital cu dureri de burtă. Foto Jam Press
ADVERTISEMENT

Femeia de 39 de ani din Columbia a mers la analize amănunțite după ce pur și simplu nu mai putea de durere. O durea încontinuu burta, nu de câteva zile, ci de 11 ani.

Ce i-au spus medicii unei femei care a mers la spital cu dureri de burtă

Dar nimic nu o pregătise pe femeie pentru ceea ce avea să afle de la medici. Aceștia i-au spus că are în corp o ață și un ac, rămase acolo de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Femeia a pus cap la cap evenimentele și îl acuză pe medicul care a asistat-o la naștere copilului ei, acum 11 ani, că a uitat cele două obiecte în corpul său.

María Aderlinda Forero și-a legat trompele uterine după naștere, acela fiind momentul în care medicii ar fi provocat acest caz de malpraxis.

ADVERTISEMENT

Femeia a trăit un adevărat chin, durerile ei fiind atât de grave încât nu se putea concentra să facă nimic. Din această cauză, a pierdut mai multe locuri de muncă.

Inițial, femeia a crezut că durerile erau efectele nașterii și operației suferite. Dar la un moment dat a decis să meargă la controale și de fiecare dată era trimisă acasă, cu pastile.

ADVERTISEMENT

“Câteva zile mai târziu, au început aceste dureri. Nu se opreau, așa că am început să fac programări și, de fiecare dată când mergeam, mă trimiteau să iau paracetamol și atât.”, a spus ea, pentru Jam Press.

Acul și ața din corpul femeii
Acul și ața din corpul femeii. Foto Jam Press

Medicii, șocați și ei de ce au găsit în corpul femeii

Dar o ecografie a arătat că femeia avea în corp o ață întreagă și un ac. Nici medicilor nu le-a venit să creadă ce văd și cum a trăit femeia atâta timp cu cele două obiecte străine.

ADVERTISEMENT

“Mi-a spus că în operație mi-au lăsat un ac cu ață”, a declarat ea pentru Semana. “Nu mi-a venit să cred și nici ei nu i-a venit să creadă”.

Acum, femeia cu dureri groaznice de burtă trebuie să fie supusă la o operație periculoasă pentru a-i salva viața. Aceasta speră să scape cu bine și să-și crească în continuare cei patru copii.

“Ceea ce am nevoie este să mă opereze rapid, să scoată asta pentru că nu vreau să mor și să-mi las copiii”, a spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: