Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce-i prevede Gigi Becali lui Dan Șucu la Rapid. „O să reușească peste 19 ani”

Gigi Becali este de părere că Dan Șucu nu va reuși niciodată să fie mai bun decât el în fotbal.
22.08.2023 | 12:09
Cei prevede Gigi Becali lui Dan Sucu la Rapid O sa reuseasca peste 19 ani
Gigi Becali râde de Dan Șucu. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu crede că Dan Șucu va avea prea curând succes la Rapid. El spune că toți oamenii din fotbal, cu excepția lui, au dispărut din fenomen în ultimii ani.

Becali nu crede în proiectul Șucu

Rapid a obținut prima victorie pe teren propriu cu Farul, după un start greu de sezon. Elevii lui Cristiano Bergodi și-au propus să se lupte la titlu, însă fanii nu sunt convinși că vor reuși.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu crede că proiectul lui Dan Șucu va avea prea mare succes pentru că nu crede că poate să reiste prea mult în fotbal. El spune că patronul Mobexpert va lua titlul doar după ce va muri el.

Mai mult, omul de afaceri se laudă că a distrus toți oamenii de afaceri ce au intrat în fotbal, spunând că este singurul care a făcut performanțe, care a rezistat în timp și care nu și-a dus echipa în faliment.

ADVERTISEMENT

Am avut 30 de patroni cu mine, oameni cu bani, niciunul nu mai este. Praf.  Am 15 din 15, sunteţi nebuni? Dinamo săraca nu mai ştie cum să scape de retrogradare. Insolvenţe, datorii… Rapid abia şi-a revenit. Băi, nu vedeţi asta? Îţi dai seama de Şucu, săracul? A băgat bani. 

Şucu o să trăiască mai mult ca mine. Numai când mor eu o să poată să ia Şucu titlul. Reuşită în fotbal înseamnă să poţi să fii patron timp de 20 de ani. Dacă el poate să rămână 10 ani patron la Rapid, înseamnă că va fi o reuşită.

ADVERTISEMENT

Înseamnă să biruieşti fotbalul. Eu am intrat în război cu fotbalul şi l-am biruit. Fotbalul i-a distrus pe mulţi afacerişti din România. Le-a rupt capul, i-a distrus de tot. Cine-i patron care poate să biruiască fotbalul, e inteligent”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA, la o zi după ce Rapid a câștigat meciul cu Farul Constanța, prima victorie de pe Giulești a sezonului..

HORIA IVANOVICI vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe FANATIK.RO și în reluare, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gigi Becali despre implicarea lui Dan Șucu în fotbal