Life

Ce i s-a întâmplat lui Vlad Gherman imediat cum a ajuns în vacanță. Oana Moșneagu a fost de față

Ce i s-a întâmplat lui Vlad Gherman imediat cum a ajuns în vacanță. Oana Moșneagu, iubita acestuia, a fost de față la tot ce s-a întâmplat.
03.08.2023 | 22:26
Ce i sa intamplat lui Vlad Gherman imediat cum a ajuns in vacanta Oana Mosneagu a fost de fata
Ce i s-a întâmplat lui Vlad Gherman. A pățit acest lucru imediat cum a ajuns în vacanță. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce i s-a întâmplat lui Vlad Gherman imediat cum a ajuns în vacanță. De față a fost și Oana Moșneagu, iubita acestuia!

Ce i s-a întâmplat lui Vlad Gherman. A pățit acest lucru imediat cum a ajuns în vacanță

Vlad Gherman a avut parte de o întâmplare nefericită în vacanță. Actorului i-a fost furat telefonul imediat după ce a aterizat în Roma.

ADVERTISEMENT

Cei doi iubiți erau la metrou atunci când lui Vlad Gherman i-a fost sustras telefonul. Iubita acestuia a transmis că orice persoană care vrea să îl contacteze pe actor o poate face prin intermediul său.

”Lui Vlad i s-a furat telefonul la nici o oră de când am aterizat. La metrou. Așa că pentru orice comunicare legată de orice…apelați-mă pe mine”, a scris Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Roma este cunoscută pentru problemele de furturi și escrocherii în rândul turiștilor, inclusiv furtul de telefoane mobile și alte bunuri personale. De altfel, acest lucru este unul comun pentru marile capitale ale lumii și zonele turistice vizitate mult.

Furturile sunt la ordinea zilei în Roma

Poliția și autoritățile din Roma au făcut eforturi pentru a combate aceste infracțiuni și pentru a oferi un mediu mai sigur pentru turiști.

ADVERTISEMENT

Doar că infracțiuni tot se petrec la ordinea zilei. Mai rău este că sunt șanse mici ca astfel de cazuri de furt să fie rezolvate iar bunurile să fie recuperate.

Metrourile oferă un mediu prielnic pentru hoți, deoarece sunt aglomerate, iar turiștii și călătorii pot fi distragă atenției sau să nu fie suficient de vigilenți în privința bunurilor lor personale.

ADVERTISEMENT

Iată că și Vlad Gherman a fost unul dintre acești oameni care au fost păcăliți de hoți. Partea proastă pentru actor este că acum nu va mai putea discuta nici despre viitoarele sale roluri sau despre afaceri, fără telefon.

Deocamdată, până își va cumpăra un nou telefon, el va trebui să discute cu toată lumea de pe mobilul iubitei sale.

ADVERTISEMENT
Tags: