Life

Ce i se întâmplă lui Aurel Pădureanu când merge la mormântul Corneliei Catanga. Artistul are inima frântă și la doi ani de la moartea soției

Ce i se întâmplă lui Aurel Pădureanu când merge la mormântul Corneliei Catanga. Artistul nu își revine nici acum după decesul ei.
26.07.2023 | 15:28
Ce i se intampla lui Aurel Padureanu cand merge la mormantul Corneliei Catanga Artistul are inima franta si la doi ani de la moartea sotiei
Ce i se întâmplă lui Aurel Pădureanu de fiecare dată când merge la mormântul soției. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce i se întâmplă lui Aurel Pădureanu când merge la mormântul Corneliei Catanga. Au trecut doi ani de la moartea artistei, dar acesta tot are sufletul în bucăți.

Ce i se întâmplă lui Aurel Pădureanu de fiecare dată când merge la mormântul soției

Aurel Pădureanu nu își revine nici acum după moartea soției și parcă ieri ea s-ar fi stins din viață. Au trecut deja doi ani de atunci, când celebra artistă și-a pierdut viața din cauza Covid.

ADVERTISEMENT

După ce merge la cimitir, Aurel Pădureanu mărturisește că nu mai este bun de nimic a doua zi pentru că realizează, din nou, că ființa cea iubită s-a dus.

„Am fost și la mormânt la Cornelia aseară. Era pustiu în cimitir. Nu era nimeni. La ora 19 era un singur om în cimitir.

ADVERTISEMENT

Părăsire totală. Am mers cu flori. Eu a doua zi nu mai sunt bun de nimic, când mă gândesc că e acolo Cornelia.  Nu știe nimeni ce este în sufletul meu. Numai prin situația mea să nu treci! ”, a mai spus artistul, conform Viva.

Aurel Pădureanu nu își revine după moartea soției

Aurel Pădureanu este chiar și acum în șoc că soția lui iubită nu mai este printre cei vii. Are un sentiment de durere și neputință știind că acolo, în pământ, este iubirea sa.

ADVERTISEMENT

Artistul spune că se roagă mereu la Dumnezeu pentru a putea trece mai ușor pentru această traumă, dar iată că la nici doi ani nu a reușit să se mai vindece de această durere cumplită.

„Pe mormânt dau cu o soluție, altfel se face urâtă marmura aceea albă de la soare. Așa se întreține. Am plecat foarte trist că ea nu mai este printre noi.

ADVERTISEMENT

M-am rugat la Dumnezeu, și parcă nici acum nu îmi vine să cred că soția mea, Cornelia mea, e acolo. Te rog să mă crezi. Nici la ora actuală nu mi-am revenit. Nu pot să cred așa ceva”, a mai declarat artistul.

ADVERTISEMENT