Life

Ce a decis Aurel Pădureanu la doi ani de la moartea Corneliei Catanga: ”Umblu să găsesc sponsori”

Ce a hotărât Aurel Pădureanu la doi ani de la trecerea în neființă a artistei Cornelia Catanga. Declarațiile lăutarului de 72 de ani.
16.02.2023 | 17:16
Ce a decis Aurel Padureanu la doi ani de la moartea Corneliei Catanga Umblu sa gasesc sponsori
Ce a decis Aurel Pădureanu la doi ani de la trecerea în neființă a artistei Cornelia Catanga. Declarațiile lăutarului de 72 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce a decis cântărețul de muzică lăutărească la doi ani de la moartea soției. Vedeta a dezvăluit că perioada această umblă să găsească sponsori pentru un eveniment care va fi organizat în memoria regretatei soliste.

Ce a hotărât Aurel Pădureanu la doi ani de la trecerea în neființă a artistei Cornelia Catanga. Declarațiile lăutarului de 72 de ani

Aurel Pădureanu își dorește să o omagieze pe regretata Cornelia Catanga la doi ani de la trecerea în neființă prin intermediul unui eveniment grandios. Din păcate, spectacolul nu poate avea loc în martie, de ziua de naștere a artistei, ci mai târziu.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, soțul regretatei cântărețe supranumită regina muzicii lăutărești caută sponsori. Bărbatul visează să organizeze un concert grandios la Sala Palatului și vrea ca pe scenă să urce nume grele din industria muzicală.

Până atunci însă pregătește un parastas de la care nu vor lipsi preparatele culinare preferate de Cornelia Catanga, care a murit din cauza infectării cu Covid-19, pe 26 martie 2021. Lăutarul ia în calcul și produse de post.

ADVERTISEMENT

„Vom face spectacol mare la Sala Palatului, cu artiști importanți din muzica de petrecere. Din păcate, nu am timp să-l organizez până în luna martie, de ziua ei, încă umblu să găsesc sponsori și un regizor.

Sper ca, până în aprilie-mai, să îi dau drumul. Pregătim pachete, cum se face la parastas, cu mâncare, cu ce îi plăcea ei să mănânce, cu ciorbă de perișoare și de văcuță, cu sarmale și cu mămăliguță.

ADVERTISEMENT

Dacă se face de post, vom face pachete cu fasole bătută și cu ceapă, dar și cu orez cu prune uscate, fructe, colivă”, a dezvăluit Aurel Pădureanu, care nu a uitat-o pe regretata cântăreață, pentru publicația impact.ro.

Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere la 2 ani de la decesul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu este în continuare sfâșiat de durere, în ciuda faptului că au trecut aproape doi ani de la decesul Corneliei Catanga. Din fericire, artistul a reușit să o mute pe regretata vedetă într-un cavou de marmură în valoare de 8.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică lăutărească nu și-a găsit liniștea până nu a făcut acest pas important pentru el și pentru fiul său, Alexandru, mai ales că solista fusese îngropată direct în pământ din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT