Sport

Ce impact are prietena lui van der Vaart la Rapid: „Toată lumea vrea poze cu el!”

Rafael van der Vaart a devenit fanul Rapidului datorită prietenei sale.
26.10.2023 | 12:55
Ce impact are prietena lui van der Vaart la Rapid Toata lumea vrea poze cu el
Rafael Van der Vaart a devenit fanul Rapidului după ce la echipa de handbal feminin a ajuns iubita lui. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul fotbalist Rafael van der Vaart se iubește cu Estavana Polman, jucătoare la Rapid. Relația dintre cei doi l-a adus de multe ori pe finalistul Cupei Mondiale din 2010 la București.

Cât de mult contează prezența lui van der Vaart la Rapid?

Bogdan Vasiliu a vorbit despre importanța prezenței lui Vad der vaart la Rapid, spunând că a fost un fotbalist uriaș ș că vine la meciurile echipei de fotbal.

ADVERTISEMENT

Prezența lui Van der Vaart a adus un plus de imagine, cu siguranță. La fiecare meci l-am avut invitat la Rapid la fotbal, oamenii fac poze cu el, a fost un fotbalist uriaș”, a spus Bogdan Vasiliu la ”Suflet de Rapidist”.

Greșeala recunoscută de Vasiliu

Bogdan Vasiliu a recunoscut că a făcut o greșeală la Rapid, când nu a schimbat antrenorul. El a vorbit despre importanța celor doi arbitrin străini cu care a lucrat la Rapid, Viver și Rasmussen.

ADVERTISEMENT

Am făcut o greșeală atunci când în vara acestui an nu am avut tăria să tai în carne vie și să fac ceea ce trebuia la nivelul băncii tehnice. Întotdeauna am spus lucrurilor pe nume. Gândul, capul și mintea mi-au fost acolo, să fac asta.

A fost o conjunctură, Carlos Viver, a venit la echipă, pierduse vestiarul, eram în mijlocul sezonului, înaintea dublei cu Krim, era un moment foarte greu pe care mi l-am asumat ducându-l pe Kim Rasmussen.

ADVERTISEMENT

Carlos Viver ne-a luat de pe penultimul loc în Liga Națională, aveam două puncte, de asta l-am apreciat că a avut bărbăția să vină la echipă în momentul acela, venea din postura de vicecampion mondial cu echipa națională a Spaniei, dar a avut curajul să vină la Rapid.

Nu a înțeles mesajul sau rugămintea mea de a se perfecționa în ceea ce privește limba engleză deoarece vom ajunge la un nivel la care vor veni jucătoare străine, nu vorbea limba engleză la nivelul dorit de noi.

ADVERTISEMENT

După ce vestiarul a devenit greu, cu câștigarea campionatului, cu calificarea în Liga Campionilor și-a pierdut puțin busola și am crezut și istoria mi-a dat dreptate că era bine să facem o schimbare atunci. Kim a dus echipa pe locul doi, dar spun în continuare că trebuia schimbat în vară.

E mult mai greu de gestionat un vestiar de doamne, am și vestiare de băieți în subordine, am avut și la CSM, dar e mult mai greu de gestionat un vestiar de bărbați față de unul de doamne. În handbal acum sunt destul de rezistente, e un sport dur”, a spus Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, la ”Suflet de Rapidist”.

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Bogdan Vasiliu, despre prezența lui Van der Vaart la Rapid

ADVERTISEMENT