Sport

Motivul pentru care a plecat Bogdan Vasiliu de la CSM, din Liga Campionilor, la Rapid, în liga a doua

Bogdan Vasiliu a scos la lumină secția de handbal a celor de la Rapid. Venit de la rivala CSM, Vasiliu a dus o muncă titanică la o echipă pe care a preluat-o din liga secundă.
24.10.2023 | 21:35
Motivul pentru care a plecat Bogdan Vasiliu de la CSM din Liga Campionilor la Rapid in liga a doua
Bogdan Vasiliu a venit la Rapid de la marea rivala CSM. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Secția de handbal a clubului Rapid a prins contur odată cu venirea lui Bogdan Vasiliu. Echipa feminină se pregătește de Liga Campionilor și are în spate o galerie pe măsură. Echipa de fotbal vine și ea tare din urmă. Rapidul lui Șucu ocupă poziția a 3-a în Superligă.

Vasiliu a ajuns la Rapid după o experiență reușită la CSM

“Cum te simți? Eu merg la meciurile de handbal, mai cu prioritate meciurile din Final Four, din competițiile europene. După absolut fiecare meci, chiar dacă ai venit de la rivala CSM, galeria îți scandează numele”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Motivul pentru care am venit la Rapid în 2018 când am încheiat socotelile cu CSM. Sincer nu mă mai gândeam la sport. Vroiam să îmi dedic viața fetiței mele. Aveam și am un business care nu mai îmi dădea nicio bătaie de cap.

Atunci când a venit cu propunerea să mă ocup de handbal, după jumătate de an de stat pe bară și odihnit, m-am întors la Rapid când era în Liga a 2-a, într-un moment crucial și am ajuns unde am ajuns”, a declarat Bogdan Vasiliu.

ADVERTISEMENT

Unul din principalele motive pentru care Bogdan Vasiliu a ales să vină la Rapid este suportul fanilor. Galeria giuleștenilor este recunoscută pentru atmosfera pe care o face indiferent de disciplina sportivă. La fotbal, suporterii rapidiști sunt printre cei mai pătimași din România.

Galeria Rapidului face atmosferă și la handbal

“Galeria a contat. Nu pot să zic că eram rapidist de mic. Am trăit într-o familie în care sportul era privit  ca un hobby, am jucat handbal când eram mic, dar școala a fost activitatea și prioritatea. Însă încă odată îți spun, galeria Rapidului m-a cucerit.

ADVERTISEMENT

Era o atmosfera extraordinară. Mi-am dorit să am o asemenea galerie în spate, o am și mă bucur teribil. Tradiție era da. A fost o provocare, mie îmi plac provocările. A fost o provocare pe care am dus-o cu bine la capăt.

Acum suntem în Europa, în Liga Campionilor. În 2018 când spuneam că o să jucăm în Liga Campionilor, că o să câștigăm titlul, lumea se uita la mine ca la un nebun. Le-am demonstrat că putem câștiga titlul cu toate că a fost o muncă titanică.

ADVERTISEMENT

Dar nimic nu se poate face fără sacrificiu și mă bucur că am ales Rapid atunci. Cred eu că am dus clubul sportiv și celelalte secții la un nivel mai bun. Anul trecut am adus canotajul, scrima și tenisul de masă. Am adus și rugby”, a completat Bogdan Vasiliu.

“SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune dedicată suporterilor giuleșteni. Show-ul se difuzează în direct pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Vasiliu a fost cucerit de galeria Rapidului

ADVERTISEMENT