Life

Ce întrebare i-a pus Regina Rania Prințului William la nunta din Iordania. Ce curiozitate a avut aceasta

Ce întrebare i-a pus Regina Rania Prințului William la nunta din Iordania. Aceasta a avut o curiozitate pe care a trebuit să o recunoască.
05.06.2023 | 20:35
Ce intrebare ia pus Regina Rania Printului William la nunta din Iordania Ce curiozitate a avut aceasta
Ce întrebare i-a pus Regina Rania Prințului William Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Ce întrebare i-a pus Regina Rania Prințului William înainte de a participa la nunta din Iordania. Ce curiozitate a avut aceasta.

Ce întrebare i-a pus Regina Rania Prințului William

Prințul William și Prințesa de Wales au mers la nunta anului pentru regalități, în Iordania. Prințul moștenitor Hussein și prințesei Rajwa s-au căsătorit, iar cele două regalități britanice nu au putut lipsi de la eveniment.

ADVERTISEMENT

Regina Rania și cu Regele Abdullah al II-lea au vorbit puțin înainte de ceremonie, iar un cititor de buze a deslușit ce și-au spus cei trei.

Mai întâi, aceștia s-au salutat și regele din Iordania a transmis că îi pare bine să îi vadă pe cei doi prinți de Wales. După ce Regina Rania l-a sărutat pe obraz pe Prințul William, aceasta l-a întrebat ce fac copiii lor, a susținut Jeremy Freeman la Mirror.

ADVERTISEMENT

Cei trei copii ai cuplului regal nu au participat la nuntă, dar Regina Rania a ținut să întrebe de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

 “Mă bucur să vă văd, ce mai fac copiii voștri?”, ar fi întrebat Regina Rania. Răspunsul lui William nu a mai putut fi decifrat pentru că el nu mai apare în cadrul. Regina Rania a mai spus după aceea “asta e bine”.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la nunta regală

Kate Middleton a purtat o ținută atipică pentru ea la nunta regală din Iordania. Aceasta a dovedit în repetate rânduri că este fana nuanțelor de roz pentru evenimentele publice. Regina Rania a purtat o rochie mult mai elegantă, în tonuri de galben și o alta neagră, lungă.

Totuși, de această dată Kate Middleton a ieșit mult din zona de confort. Ducesa a purtat o rochie numai de paiete, în tonuri de auriu.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ales o creație a celebrului designer Elie Saab. Și mireasa a purtat o rochie creată de același designer. Kate Middleton a purtat niște broșe în cinstea Reginei Elisabeta, mama decedată a soțului ei.

ADVERTISEMENT