Life

Silvia Popescu, postare dură în timp ce Alexandra era desemnată câștigătoare la Bravo, ai stil: „Cunosc vagaboande pe care le vedeți doamne”

Ce a scris Silvia Popescu în timp ce lumea se plângea că Alexandra urma să fie desemnată câștigătoarea Bravo, ai stil, sezonul 8?
26.08.2023 | 15:30
Silvia Popescu postare dura in timp ce Alexandra era desemnata castigatoare la Bravo ai stil Cunosc vagaboande pe care le vedeti doamne
Silvia Popescu a fost de partea Jasminei în finala Bravo, ai stil. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu nu a stat departe de fenomenul Bravo, ai stil, în acest sezon, mai ales spre final, deși interesele ei sunt altele după ce a câștigat de două ori competiția de la Kanal D.

Silvia Popescu a susținut-o pe Jasmine la Bravo, ai stil. Preferata ei n-a câștigat

Învingătoarea din sezonul întâi și edin ediția All Stars și-a exprimat părerea sinceră despre concurs. Vedeta a susținut-o în marea finală pe Jasmine.

ADVERTISEMENT

Jazz, preferata Silviei Popescu, nu a câștigat sezonul 8, așa cum deja știe toată lumea, ci Alexandra, un nume la care mai nimeni nu se aștepta. Majoritatea fanilor emisiunii s-au revoltat când au aflat că Maria a pierdut în fața Alexandrei, despre care unii au spus că ar fi fost ”pila” Ralucăi Bădulescu în show.

Și Silvia Popescu și-a dat cu părerea despre ce s-a întâmplat în finala transmisă pe 25 august, live, la Kanal D. Fashionista a publicat un mesaj cu multe subînțelesuri, în susținerea Jasminei, în timp ce telespectatorii o desemnau câștigătoare pe Alexandra.

ADVERTISEMENT

În postarea pe care a urcat-o și pe Instastory, Silvia a spus că oamenii nu sunt ceea ce par la televizor. Nu a făcut referire neapărat la Bravo, ai stil.

silvia popescu
Silvia Popescu a susținut-o pe Jasmine la Bravo, ai stil 8. Foto: Instastory

„Cunosc vagaboande pe care la tv le vedeți doamne, domni care sunt niște mizerii și tot așa…”

Din mesajul pe care vedeta a ținut să îl scrie, se înțelege că este o mini-radiografie a showbiz-ului per total. Silvia a vorbit cu multă convingere, având deja experiență în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

„Privit din față, un om se vede într-un fel. Privit din lateral altfel. Privit la tv cu totul și cu totul altfel. Așa că, evident, și părerile sunt cum sunt.

Cunosc vagaboande pe care la tv le vedeți doamne, cunosc doamne pe care le vedeți vagaboande. Cunosc domni care sunt niște mizerii și tot așa… Pot să țin o prelegere despre asta o oră și la final fiecare are altă părere”, a notat Silvia Popescu.

ADVERTISEMENT

Apoi, stilista a expus și motivele pentru care a susținut-o pe Jasmine. „Mi-a lăsat o impresie frumoasă. Este o fată educată, care a dorit să înfrunte temerile. Și-a asumat ceea ce urmează, care își dorește să învingă într-o competiție în care de multă vreme nu mai este vorba despre un tot”, a scris Silvia Popescu.

ADVERTISEMENT