Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce jucători lipsesc de la CFR Cluj în derbyul cu FCSB: “L-am pierdut și pe el!”. Video exclusiv

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre problemele de lot pe care le are Dan Petrescu pentru derby-ul cu FCSB de joi.
12.12.2022 | 12:35
Ce jucatori lipsesc de la CFR Cluj in derbyul cu FCSB Lam pierdut si pe el Video exclusiv
Cristi Balaj a anunțat ce jucători vor lipsi de la CFR Cluj în partida cu FCSB. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut două puncte la Botoșani, scor 1-1, după ce gazdele au reușit egalarea în prelungiri. De asemenea, Dan Petrescu l-a pierdut și pe Lovro Cvek, marcatorul campioanei în partida de duminică. Jucătorul croat a încasat un galben și va fi suspendat pentru partida cu FCSB. FANATIK a anunțat și două absențe importante și din lotul FCSB.

Cristi Balaj, despre oboseala acumulată de lotul CFR Cluj: “Ajungem la 39 de meciuri în doar prima parte a sezonului. Rapid va avea 43, cu totul, până la finalul SuperLigii

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Balaj a vorbit despre oboseala acumulată de lotul CFR Cluj, care a ajuns să dispute partida cu numărul 39 doar în această primă parte a sezonului, până la finalul de 2022.

ADVERTISEMENT

“Există o opinie creată că CFR Cluj ar avea un lot mult mai mare comparativ cu alte echipe. Nu! Are voie să folosească același număr de jucători precum celelalte echipe. Nu e un număr mai mare sau mai mic.

Strategia aleasă în trecut nu permite să avem mai mulți jucători creați de club. Avem doar pe Buș. Avem under de calitate, și Birligea a ajuns la un nivel plăcut, e o surpriză plăcută. Are acea mentalitate cu care a venit din Italia.

ADVERTISEMENT

Avem 39 de meciuri. Rapid va juca 40 de meciuri și cu 3 în Cupa României. Noi avem 39 doar până în iarnă, cu acleași număr de jucători”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ce jucători lipsesc de la CFR Cluj în derbyul cu FCSB. Muhar nu poate fi refăcut, în vreme ce Cvek este suspendat

De asemenea, Cristi Balaj a explicat la FANATIK SUPERLIGA și modul în care CFR Cluj se va mișca în perioada de transferuri. Nu vor mai fi aduși așa mulți jucători ca în vară, a ținut să precizeze președintele campioanei.

ADVERTISEMENT

“Lotul va fi refinisat. În vară s-au făcut multe schimbări. Muhar a acuzat o oboseală și am fost nevoiți să îl forțăm și acum e accidentat. Vom vedea în iarnă care vor fi schimbările.

Suntem mulțumiți de transferurile făcute, cu mici excepții. Muhar și Kolinger nu pot juca împotriva FCSB”, a mai declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

CFR Cluj este pe locul 2 în SuperLiga, cu 41 de puncte după 19 partide disputate, trei mai puține decât liderul Farul. Dar și cu un meci mai puțin disputat. Va înfrunta joi pe FCSB, de la ora 20:00.

 

ADVERTISEMENT