Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. CFR Cluj a pus ochii pe un jucator din SuperLiga: “Nu e singurul”. Video

Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că există o listă de jucători de care campioana este interesată. FANATIK a aflat un nume de pe listă.
12.12.2022 | 11:55
Exclusiv CFR Cluj a pus ochii pe un jucator din SuperLiga Nu e singurul Video
Cătălin Căbuz este portarul care se află pe lista celor de la CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj caută variante pentru întărirea lotului, iar Dan Petrescu este și în căutarea unui portar, ca variantă pentru Simone Scuffet. Din informațiile FANATIK, Cătălin Căbuz este o variantă pe care campioana o ia în calcul.

CFR Cluj a pus ochii pe un jucător din SuperLiga. Ce spune Cristi Balaj despre lista de transferuri și varianta Cătălin Căbuz

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre planurile CFR Cluj pentru perioada de transferuri, dar a evitat să dea nume de pe lista de pe care va alege Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

“Postul de portar este o poziție unde am luat deciziile cele mai bune. Vor mai exista jucători care vor veni, dar puțini față de ceea ce s-a întâmplat în vară.

Da, sunt mai mulți jucători care sunt în vederile noastre.Vedem în funcție de ce se va discuta după ultimul joc. Știm dorințele lui Dan Petrescu, îi vom prezenta variantele și soluțiile pe care le vom avea.

ADVERTISEMENT

Nu discut despre nume, nu infirm, nu confirm. Se pot întâmpla foarte multe până atunci”, a declarat Cristi Balaj în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cătălin Căbuz, portarul dorit de CFR Cluj, este fost internațional de tineret al României. Este cotat la 650.000 de euro

Cătălin Căbuz a fost titular duminică pentru Chindia, în partida pierdută în fața FCSB, scor 0-2. Portarul de 26 de ani al formației pregătite de Anton Petrea a avut un sezon bun până acum.

ADVERTISEMENT

Cătălin Căbuz, fost internațional U21, este cotat la 650.000 de euro. A jucat 17 partide pentru Chindia în acest sezon de SuperLiga. A lipsit în doar 3 partide, în care a fost lăsat pe banca de rezerve.

De-a lungul carierei, Cătălin Căbuz a mai jucat la CSM Râmnicu Vâlcea, Farul Constanța și Hermannstadt. A adunat 3 selecții la echipa de tineret a României.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj mai are două meciuri de jucat în 2022. Va înfrunta pe FCSB joi, de la ora 20:00, iar marți, pe 20 decembrie, va juca împotriva celor de la Hermnstadt, pe propriul teren.

 

ADVERTISEMENT