Sport

Ce l-a şocat pe Dan Şucu înainte să ajungă la Rapid: “Cred că asta este o boală!”

Dan Șucu vorbește despre un lucru care l-a șocat înainte să ajungă la Rapid. Acționarul giuleștenilor a vorbit și despre relația clubului cu FRF.
07.10.2023 | 23:21
Ce la socat pe Dan Sucu inainte sa ajunga la Rapid Cred ca asta este o boala
Dan Șucu vorbește despre un lucru care l-a șocat înainte să ajungă la Rapid. Acționarul giuleștenilor a vorbit și despre relația clubului cu FRF.
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al giuleștenilor a vorbit despre relația pe care clubul său o are cu Federația Română de Fotbal. Pe lângă acest lucru, Dan Șucu a mai discutat și despre un lucru care l-a șocat înainte să ajungă la Rapid. Patronul Mobexpert este de părere că anumite decizii trebuie să fie abordate cu o altă mentalitate.

Care este relația dintre Rapid și FRF?

La SUFLET DE RAPIDIST, Dan Șucu a vorbit despre relația dintre Rapid și Federația Română de Fotbal. Acționarul giuleștenilor neagă orice fel de relație între cele două entități. Patronul Mobexpert susține că înțelege pe deplin cum funcționează Federația, chiar dacă la sosirea sa la club mentalitatea era una diferită.

ADVERTISEMENT

“Nu avem niciun fel de relație cu Federația, din punctul nostru de vedere. Dar în același timp înțeleg destul de bine modul în care este condusă Federația și mi se pare extrem de logic.

Când am ajuns prima oară la Rapid, când vorbeam cu diferiți colegi de-ai mei, din diferite locuri, cu diferite poziții în Rapid, toată lumea îmi spunea care sunt solicitările Federației. Și veneau să îmi explice mie cum o să le eludeze (n.r. ocolească).”, a spus acționarul majoritar de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Ce l-a şocat pe Dan Şucu înainte să ajungă la Rapid

Dan Șucu vorbește și despre ceea ce l-a șocat înainte să ajungă la Rapid. Se pare că mentalitatea oamenilor din interiorul clubului nu era una tocmai potrivită pentru ceea ce își dorea patronul Mobexpert. Acest lucru l-a făcut pe Dan Șucu să constate un lucru problematic, pe care l-a rezolvat pas cu pas.

La SUFLET DE RAPIDIST, acționarul majoritar al giuleștenilor susține că mentalitatea era aceea de a face lucrurile împotriva deciziilor FRF, lucru pe care Dan Șucu l-a considerat ca fiind o boală. Motivul este acela că anumite acțiuni erau desfășurate fără o analiză sau fără o informare corectă. Era pur și simplu un prim instinct care dicta totul.

ADVERTISEMENT

“Consideram că asta era așa un sport. Adică, înainte de a încerca să eludezi o decizie, nu e normal întâi să vezi dacă n-ar trebui să te conformezi? Cu ce te deranjează să te conformezi, de ce a fost luată decizia ceea? Nu am înțeles.

A fost o constatare acest lucru, nu un șoc. După care am citit și eu regulamentele, deciziile, am început să înțeleg după aia, economic vorbind, de unde vin aceste decizii. Sunt toate exprimate, sunt toate clare, numai că trebuie să le citești.

ADVERTISEMENT

Trebuie să știi să te informezi. Din punctul meu de vedere, nu văd aici o nevoie de neconformare. Eu cred că asta este o boală, să te opui la orice. Nu înțeleg de ce să te opui, când este ceva foarte clar și în favoarea ta. Noi suntem o comunitate, ar trebui să avem niște reguli în comunitatea aceea, nu mergem de capul nostru.”, a declarat Dan Șucu.

Dan Șucu, despre relația Rapid - FRF

ADVERTISEMENT