Sport

Ce l-ar putea opri pe Lionel Messi în drumul spre al doilea titlu de la Jocurile Olimpice. “Nu este o situație ușoară”

Selecționerul Argentinei U23 Javier Mascherano a dezvăluit ce l-ar putea opri pe Lionel Messi în drumul spre al doilea titlu de la Jocurile Olimpice
17.04.2024 | 13:44
Ce lar putea opri pe Lionel Messi in drumul spre al doilea titlu de la Jocurile Olimpice Nu este o situatie usoara
Mascherano, despre Messi la Jocurile Olimpice. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Javier Mascherano a câștigat aurul cu Argentina de două ori. Primul titlu la Jocurile Olimpice din 2004 și al doilea titlu în 2008, împreună cu Lionel Messi. Acum, selecționerul Argentinei U23 vrea să îi dea ocazia jucătorului de la Inter Miami să reușească același lucru.

Ce l-ar putea opri pe Lionel Messi în drumul spre al doilea titlu de la Jocurile Olimpice. “Nu este o situație ușoară”

Mascherano este conștient de sezonul încărcat pe care îl are Lionel Messi și a dezvăluit ce l-ar putea opri în drumul său spre al doilea titlu de la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Argentinei U23 susține că se află în discuții cu fostul coleg de la Barcelona. Dar acesta ia în considerare și participarea la Copa America în această vară.

Asta pe lângă sezonul important cu Inter Miami din MLS, unde echipa are ca obiectiv câștigarea campionatului. Lucru greu de realizat fără Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu Leo și am fost de acord să continuăm discuția. Tocmai a început sezonul cu Inter Miami și mai avem timp până la Jocurile Olimpice.

Trebuie să luăm în considerare că are și Copa America în această vară. Nu este o situație ușoară”, a mai spus Javier Mascherano pentru TyC Sports.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să vedem dacă mai are energie pentru Jocurile Olimpice”

Lucrul care îl neliniștește pe Javier Mascherano nu este faptul că Lionel Messi nu ar putea să participe la Jocurile Olimpice. Ci dacă argentinianul va mai avea energie pentru asta, iar Inter Miami îl va lăsa să facă acest pas.

Turneul olimpic de fotbal de la Paris va avea loc în perioada 24 iulie și 10 august. Iar Copa America, care se va juca în Statele Unite ale Americii, se va desfășura din 20 iunie până pe 14 iulie.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să vedem dacă el are cu adevărat energia de a fi acolo (la Paris). Nu este intenția noastră să-l deranjăm sau să-l presăm.

I-am trimis o invitație în avans și i-am dat toate punctele la care trebuie să se gândească și să discute cu clubul său.

Nu este ușor nici pentru el să gestioneze problema cu Inter Miami și MLS și să fie absent pentru o vreme. El va decide la momentul potrivit”, a mai spus fostul coleg al lui Lionel Messi de la Barcelona.

În lista jucătorilor peste 23 de ani, Javier Mascherano susține că își dorește să se bazeze și pe un alt om important al Argentinei de la Cupa Mondială din 2022. Selecționerul Argentinei U23 vrea ca Emiliano Martinez să apere poarta echipei naționale la Jocurile Olimpice de la Paris.

ADVERTISEMENT