Life

Ce mai face soția Piticului Colorado, la 7 ani de la moartea magicianului. Mădălina are mari probleme medicale

Cu ce se ocupă soția regretatului Pitic Colorado, la 7 ani de la decesul bărbatului. Mădălina nu stă bine cu sănătatea.
27.11.2023 | 20:39
Ce mai face sotia Piticului Colorado la 7 ani de la moartea magicianului Madalina are mari probleme medicale
Cu ce se ocupă soția regretatului Pitic Colorado, la 7 ani de la decesul bărbatului. Mădălina nu stă bine cu sănătatea. Sursa foto: a1.ro / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce mai face soția Piticului Colorado, la 7 ani de la moartea magicianului, pe numele său real Cristian Șerban. Mădălina are mari probleme medicale, după ce partenerul de viață a murit la vârsta de numai 34 de ani.

Cu ce se ocupă soția regretatului Pitic Colorado, la 7 ani de la decesul bărbatului. Mădălina nu stă bine cu sănătatea

Cu ce se ocupă soția regretatului Pitic Colorado, la 7 ani de la decesul bărbatului. Mădălina nu stă bine cu sănătatea și a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale în ultimii ani. Acesta este și motivul pentru care a renunțat la viața de la circ.

ADVERTISEMENT

O perioadă foarte lungă a lucrat la Circul Toledo, însă durerile de la coloana vertebrală au făcut-o să-și încheie cariera și să încerce cu totul altceva. În momentul de față, femeia este casieră la un parc de distracții din București.

Lucrează în acest domeniu de câțiva ani pentru că nu mai are voie să depună efort. Acum viața ei se împarte între locul de muncă și creșterea fiicei sale, Eva, care a rămas orfană de tată pe când avea numai 7 luni.

ADVERTISEMENT

„Nu mai am voie să ridic și a trebuit să mă retrag. De la sarcina care a apăsat pe coloană au apărut problemele. Mi-au zis că nu mai pot să fac nici copii din cauza coloanei”, a spus Mădălina pentru gandul.ro.

Cadrele medicale i-au sugerat să mai slăbească pentru a nu mai avea probleme atât de mari de sănătate. La o înălțime de 1,2 metri soția magicianului Piticul Colorado cântărește 44 de kilograme și trebuie să ajungă la 40 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Mădălina simte lipsa soțului său, Piticul Colorado

Mădălina a mai subliniat că simte enorm lipsa soțului său, Piticul Colorado, dar este perfect conștientă că trebuie să depășească aceste momente dureroase, mai ales că au trecut deja 7 ani de când a rămas văduvă.

Are numai cuvinte de laudă pentru regretatul magician despre care spune că era „un bărbat deștept și familist”. A încercat să-și refacă viața amoroasă la 3 ani de când a rămas singură, doar că legătura nu a funcționat cum se aștepta.

ADVERTISEMENT

„Nu eram pe aceeași lungime de undă, erau diferențe mari între noi, așa că am renunțat decât să fac o greșeală. Mă simt bine așa cum sunt. M-am axat foarte mult pe copil. Tot timpul ni-l petrecem împreună”, a mai spus soția Piticului Colorado, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT