Life

Ce mănâncă Kate Middleton la micul dejun. Meniul care te ajută să slăbești în doar o săptămână

Micul dejun consumat de Kate Middleton. Meniul care te ajută să slăbești în doar o săptămână. Este un aliment la îndemâna oricui.
08.09.2023 | 08:20
Ce mananca Kate Middleton la micul dejun Meniul care te ajuta sa slabesti in doar o saptamana
Kate Middleton, siluetă de vis la 41 de ani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Micul dejun consumat de Kate Middleton este unul foarte sățios și sănătos, care ajută la slăbit. Consumat în fiecare dimineață, are numeroase beneficii pentru organism.

Cum arată micul dejun al lui Kate Middleton

La 41 de ani, Kate Middleton are o siluetă trasă prin inel, chiar și după trei nașteri. Prințesa de Wales are o dietă echilibrată și face exerciții fizice pentru a se menține într-o formă maximă.

ADVERTISEMENT

Deși este foarte ocupată cu angajamentele regale, soția prințului William reușește să aibă un stil de viață sănătos și să se odihnească suficient.

Kate Middleton are un aliment pe care îl consumă zilnic, la micul dejun. În afară de faptul că e foarte sățios, medicii nutriționiști spun că are o capacitate mare de a absorbi colesterolul și este și un pansament gastric foarte bun.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre ovăz, aliment pe care Prințesa de Wales îl consumă în fiecare dimineață. Este o sursă foarte bună de fibre și e perfect pentru prima masă a zilei.

“Abundă în vitamine, minerale și fibre solubile, ceea ce îl face grozav chiar și pentru diabetici, deoarece poate ajuta la scăderea nivelului de glucoză și colesterol. (…)

ADVERTISEMENT

Este perfect universal pentru că, de asemenea, nu conține gluten și poate fi consumat dulce sau sărat”, a explicat un expert în nutriție sportivă de la Bulk.com, citat de okmagazine.ro.

Poți pregăti fulgii de ovăz de seara, pentru a avea mai mult timp dimineața. Ovăzul poate fi lăsat peste noapte în apă, lapte sau lapte vegetal, iar dimineața să adaugi fructe fructe de pădure. Poate rezista până la 5 zile dacă este ținut la frigider.

ADVERTISEMENT

Ovăzul, aliment care ajută la slăbit

De asemenea, un nutriționist de la BarBend a spus că acest mic dejun “o va ține Kate sătulă și cu suficient combustibil pentru a participa la evenimente regale, a face mișcare și a alerga după cei trei copii ai săi”.

Informația a fost verificată de un redactor al publicației Express, care a mâncat ovăz zilnic, timp de o săptămână. În final, a pierdut două kilograme.

Kate Middleton este admirată de mulți pentru felul în care arată. Prințesa de Wales este dovadă că o dietă echilibrată, împreună cu exercițiile fizice, ajută la menținerea unei siluete de invidiat.

ADVERTISEMENT