Life

S-a aflat secretul tinereții fără bătrânețe al lui Kate Middleton. Cei trei pași esențiali pentru îngrijirea pielii

Deși a trecut de 40 de ani, Kate Middleton nu-și arată vârsta. Iată care sunt secretele sale de îngrijire a pielii, dezvăluite de un expert.
19.07.2023 | 23:44
Sa aflat secretul tineretii fara batranete al lui Kate Middleton Cei trei pasi esentiali pentru ingrijirea pielii
Ce rutină de îngrijire a pielii are Kate Middleton. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton arată excepțional, deși are deja 41 de ani. Mulți chiar nu i-ar da această vârstă, iar un aport important îl are rutina de îngrijire a feței. Astfel, un expert a dezvăluit ce produse folosește prințesa pentru tenul său.

Rutina de îngrijire a pielii a lui Kate Middleton

Într-o apariție recentă a sa, întrebată de un copil câți ani are, Kate Middleton surprindea și declara că are 41. Greu de crezut, având în vedere că Prințesa de Wales are un ten fără imperfecțiuni și, totuși, adevărat.

ADVERTISEMENT

Dieta urmată de soția Prințului William joacă, de asemenea, un rol important în aspectul impecabil al pielii acesteia, însă esențială este rutina de îngrijire a pielii. Chiar și Diane Ackers, expert al industriei de beauty, a remarcat că nimic din înfățișarea sa nu-i trădează vârsta.

Astfel, specialista a dezvăluit care este cea mai bună rutină de îngrijire a pielii pentru femeile de vârstă mijlocie și pe care, cel mai probabil, o folosește și Kate Middleton. Este formată din trei pași simpli, iar aceștia sunt: „curățare, hidratare și regenerare”.

ADVERTISEMENT

„Curățarea este vitală pe măsură ce îmbătrânim. Mai ales dacă pielea ta se confruntă cu schimbări hormonale dificile. S-ar putea să te simți ca și cum cineva ar fi deschis pompa de ulei, sau dimpotrivă, și fiecare gram de ulei care îți menținea pielea moale și suplă s-a evaporat.

O rutină regulată de curățare dimineața și seara menține pielea echilibrată și pregătită, maximizând beneficiile pe care le oferă serul și crema hidratantă”, a declarat Diana despre rutina de îngrijire a lui Kate Middleton, conform express.co.uk. 

ADVERTISEMENT

Ce nu trebuie să lipsească din trusa femeilor trecute de 40 de ani

Totodată, Diane este de părere că prințesa a știut să-și schimbe produsele de îngrijire odată cu trecerea anilor, astfel că acum nu mai folosește aceeași cremă hidratantă de la 30, de exemplu. De asemenea, a spus ce nu trebuie să lipsească din trusa unei femei de vârsta lui Kate Middleton.

„Retinolul ar trebui să facă parte din trusa de îngrijire a pielii fiecărei femei de peste 40 de ani, pentru a ajuta la stimularea turnover-ului celular. Acidul hialuronic umple ridurile fine și reduce profunzimea ridurilor. În timp ce vitamina C combate hiperpigmentarea, iar niacinamida se ocupă de porii dilatați și de erupțiile cutanate din ce în ce mai mari.

ADVERTISEMENT

Pentru femeile de peste 40 de ani, care se pot confrunta cu fluctuații hormonale, o cremă hidratantă care se așază confortabil pe piele, se absoarbe în câteva secunde și se simte ca și cum ar fi dispărut după aplicare este perfectă”, a adăugat experta despre produsele pe care este posibil să le folosească și Kate Middleton.

ADVERTISEMENT