Life

Ce mănâncă ”vampirii energetici”. Ce dezvăluie alimentul preferat despre personalitatea oamenilor

Ce consumă ”vampirii energetici”. Ce spune produsul adorat despre caracterul pe care îl au aceste persoane, în realitate.
03.05.2023 | 11:56
Ce mananca vampirii energetici Ce dezvaluie alimentul preferat despre personalitatea oamenilor
Ce consumă ”vampirii energetici”. Ce spune produsul adorat despre caracterul pe care îl au aceste persoane, în realitate. Sursa foto: thingsihear.co.uk
ADVERTISEMENT

Ce mănâncă “vampirii energetici”, care sunt persoane care le consumă celor din preajma lor energia emoțională, intenționat sau nu. Ce dezvăluie alimentul preferat despre personalitatea oamenilor. Secretele ascunse în spatele produsului culinar.

Ce consumă ”vampirii energetici”. Ce spune produsul adorat despre caracterul pe care îl au aceste persoane, în realitate

Petru Arama, un specialist în tehnici de citire a chipului, a dezvăluit ce consumă ”vampirii energetici”. Fizionomistul a dezvăluit care este produsul adorat de aceștia și ce transmite despre caracterul pe care îl au aceste persoane, în realitate.

ADVERTISEMENT

Specialistul susține că alimentul preferat este zahărul care are un rol de pseudo înlocuitor al dragostei. Cei care iubesc glucoza vor să primească iubire de la ceilalți, doar că acest lucru este doar o iluzie și o stare temporară.

„În același timp, zahărul caracteristicile de comportament specifice vampirilor energetici și manipulatori, adică o să te consume pănă la ultima picătură și nu dă nimic înapoi.

ADVERTISEMENT

Caracterul de tip zahăr este genul care stă cu tine atâta timp cât are ce lua de la tine. Dacă vorbim de un exemplu din viață: atunci când noua ta iubire vezi că consumă zahăr în exces să stii că nu e dragoste și nu poate fi!

Există o mare probabilitate ca acea persoană să nu fi avut parte de dragoste în viața sa și consumând zahăr vrea să o obțină”, a declarat specialistul Petru Avram, pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

”Vampirii energetici” fură totul de la ceilalți

Din păcate, organismul ajunge să ceară din ce în ce mai mult. Jasmine Cobb, LCSW, un terapeut traumatist din Tyler, Texas, crede că „vampirii energetici” sunt de cele mai multe ori personalități codependente.

Mai exact, aceste persoane gravitează în preajma celorlalți pentru împlinirea nevoilor și consideră că este dificil să fie autosuficienți. Mai mult decât atât, aceștia obișnuiesc să ”fure” până și ultima picătură de energie din oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

”Vampiri energetici”, caracteristici generale

”Vampirii energetici” au câteva caracteristici generale, una dintre acestea fiind faptul că nu își asumă responsabilitatea. De cele mai multe ori sunt persoane carismatice care reușesc să scape de toate necazurile și problemele datorită acestui farmec.

De asemenea, sunt oameni vicleni și care îi pun pe ceilalți în situații neașteptate. Nu acceptă vinovăția pentru rolul pe care îl joacă și de foarte multe ori aruncă vina pe cei cu care interacționează. Pozează în victime.

Pot părea extrem de prietenoși, într-un mod poate extrem de exagerat. Atunci când vrea să intre sub pielea ta vine cu o poveste impresionantă. Sunt geloși, pesimiști și cer foarte multă atenție. În plus, au o dramă continuă în propria viață.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie