News

Ce măsuri au luat asiaticii în restaurante! Schimbare dramatică în felul de a lua masa. Foto

30.04.2020 | 13:31
Ce masuri au luat asiaticii in restaurante Schimbare dramatica in felul de a lua masa Foto
ADVERTISEMENT

Sunt câteva măsuri pe care asiaticii le-au luat deja în restaurante, măsuri aplicate în contextul pandemiei de coronavirus! Aproape imediat, experții din domeniu au anunțat la vederea fotografiilor că masa în oraș, așa cum o știam cu toții, nu va mai arăta niciodată la fel.

Ce măsuri au luat asiaticii în restaurante!

De altfel, COVID-19 a schimbat din temelii modul în care ne trăim viața de zi cu zi și, în mod evident, luatul mesei într-un restaurant nu avea cum să scape.

ADVERTISEMENT

David Chung, bucătar chef și fondatorul Momofuku, a întrebat utilizatorii de Twitter din Asia de Est cum arată masa în oraș acum după ce restricțiile privind pandemia de coronavirus au început să se ridice treptat.

Schimbare dramatică în felul de a lua masa

În ciuda faptului că răspunsurile au venit din mai multe țări, din diferite orașe, restaurante, pubburi, cafenele, cei mai mulți utilizatori au povestit că angajații poartă mască și dezinfectează vesela în fața lor.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, măsurile de precauție nu se opresc aici. Oamenii au transmis că un lucru inedit este acela că restaurantele oferă dezinfectant gratuit.

Există și locuri unde mergi să mănânci și care au decis să verifice temperatura clienților înainte de a-i primi în timp ce alte locații au creat separeuri pentru a menține distanța socială.

ADVERTISEMENT

Între timp, China anunță că unul dintre cele patru laboratoare autorizate să efectueze teste clinice – Sinovac Biotech – se declară pregătit să producă 100 de milioane de doze pe an din vaccinul său experimental împotriva noului coronavirus.

Laboratorul se arată încrezător. În 2009 a luat-o înaintea concurenţei şi a devenit primul în lume care a pus pe piaţă un vaccin împotriva gripei porcine H1N1.

ADVERTISEMENT

În pofida faptului că tratamentul este încă departe de omologare, producătorul este necesar să demonstreze că este capabil să-l producă la scară  mare şi să supună loturi controlului autorităţilor.

 

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia