Life

Ce mesaj a apărut la avizierul unui bloc din Cluj. Un bărbat a reușit să-și deranjeze vecinii într-un mod inedit: ”Ne trezește din somn”

Gestul, aparent banal, prin care un bărbat din Cluj și-a pus vecinii-n cap. Mesajul primit de acesta a stârnit controverse în mediul online.
25.03.2024 | 16:34
Ce mesaj a aparut la avizierul unui bloc din Cluj Un barbat a reusit sasi deranjeze vecinii intrun mod inedit Ne trezeste din somn
Mesajul primit de un bărbat din Cluj din partea vecinilor a ajuns viral. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Locuitul la bloc nu este deloc așa simplu precum poate părea. Fiind vorba de multe persoane care trebuie să conviețuiască în același imobil, regulile sunt absolut necesare. Cine nu le respectă, are toate șansele să ajungă pe ”panoul rușinii”, adică la avizierul blocului sau să se trezească cu fel de fel de mesaje lipite pe ușă. A pățit-o pe propria piele un clujean.

Bărbatul din Cluj a reușit să își deranjeze vecinii cu un gest inofensiv

La bloc, orice nemulțumire pe care o au locatarii fie este semnalată Administrației de Proprietari, fie este transcrisă și lipită la avizier. De cele mai multe ori, locatarii blocurilor au probleme cu zgomotele puternice și repetitive, dar, se pare că există și excepții.

ADVERTISEMENT

De obicei, românii se plâng de cei care fac zgomot cu bormașina sau ascultă muzică prea tare, la ore inadecvate. La Cluj, în schimb, mai multe persoane dintr-un bloc au o nemulțumire aparte.

Localnicii imobilului din Cluj sunt foarte deranjați de faptul că vecinul lor… tușește. Deși pare o glumă, totul este cât se poate de real. Ba chiar gestul său involuntar a ajuns să fie reclamat de vecinii care i-au lipit un mesaj dur pe ușă.

ADVERTISEMENT

Localnicii blocului din Mănăștur nu s-au lăsat până nu l-au tras de mânecă pe vecinul lor. Aceștia au scris un mesaj cât se poate de serios și speră să nu mai asiste la astfel de scene. Mesajul de pe ușa bărbatului care tușește a ajuns viral și a stârnit o mulțime de reacții.

Dincolo de amuzamentul stârnit, românii care au citit respectivul mesaj au fost șocați. Unora nu le-a venit să creadă că un gest involuntar precum tusea este atât de dur taxat în Cluj.

ADVERTISEMENT

Mesajul lipit pe ușa clujeanului a stârnit un val de reacții în online

Se pare că mesajul lipit de ușa bărbatului a fost gândit în unanimitate de vecinii deranjați. Cei care îl aud seară de seară tușind nu mai suportă aceste zgomote și i-au recomandat să caute soluții pentru sănătatea sa.

Clujenii din blocul respectiv i-au atras atenția bărbatului și i-au spus că pereții nu au izolație, astfel că și cel mai mic zgomot se poate auzi cu ușurință. Având în vedere că bărbatul tușește de luni bune, doar seara, localnicii s-au plâns de faptul că îi trezește din somn.

ADVERTISEMENT

”Vă transmitem o rugăminte în legătură cu zgomotele pe care le faceți seara și dimineața, atunci când tușiți. Sunetul tusei este puternic și deranjează. Ne trezește din somn. Am fi foarte recunoscători dacă ați încerca să faceți ceva în privința asta, mai ales că se întâmplă de câteva luni bune.”, este o parte din mesajul locatarilor, potrivit stiridecluj.ro.

Mesajul vecinilor din Cluj nu este singurul care a stârnit reacții controversate în mediul online. Anul trecut, într-un bloc din Capitală, o locatară s-a confruntat cu furia vecinilor din cauză că purta tocuri atunci când cobora scările.

ADVERTISEMENT
Tags: