Life

Ce mesaj a transmis fosta ispită Maria Ilioiu după ce a ieșit din spital: „Sunt un om care a simțit că viața îl depășește”

Ce mesaj a transmis fosta ispită Maria Ilioiu după ce a ieșit din spital. Ce a spus aceasta după a medicii au externat-o.
21.08.2023 | 14:39
Ce mesaj a transmis fosta ispita Maria Ilioiu dupa ce a iesit din spital Sunt un om care a simtit ca viata il depaseste
Ce mesaj a transmis fosta ispită Maria Ilioiu după ce a ieșit din spital. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce mesaj a transmis fosta ispită Maria Ilioiu după ce a ieșit din spital. Aceasta a fost externată și spune că simțea că viața o depășește.

Maria Ilioiu a ieșit din spital

Maria Ilioiu a ieșit din spital după ce a încercat să își ia propria viața. Fosta ispită de la Insula iubirii a trecut printr-un episod dramatic dar a reușit să fie salvată.

ADVERTISEMENT

După ce a fost externată de medici, aceasta a povestit că se simte din ce în ce mai bine. Acum, vrea să lase în urmă calvarul prin care a trecut.

Maria Ilioiu chiar a mărturisit că simțea că viața o depășește și de aceea a ajuns să recurgă la acel gest.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, fosta ispită de la Insula iubirii a ținut să le mulțumească tuturor celor care au avut un cuvânt bun de spus la adresa ei și care s-au rugat pentru sănătatea sa. Maria Ilioiu va mărturisi în curând de ce a ajuns să încerce să își ia propria viață.

Ce a declarat fosta ispită

„Am ieșit din spital și mă simt din ce în ce mai bine. Nu-mi vine să cred prin ce am trecut… Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele voastre și chiar am simțit sprijinul vostru și mai ales că rugăciunile au fost ascultate… Apreciez că ați fost lângă mine și cu un sfat sau gânduri bune.

ADVERTISEMENT

Sunt un om care a simțit că viața îl depășește. M-ar ajuta enorm să vă gândiți că sunt bine din nou, ca să-mi revin mai repede și să vă pot spune exact de ce am recurs la asemenea gest extrem…

Vă iubesc din suflet, oamenii mei frumoși și promit să vă țin la curent cu starea mea.”, a scris Maria Ilioiu după ce a ieșit din spital.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru FANATIK, iubitul fostei ispite a spus că a trecut prin foarte multe lucruri grele care au epuizat-o din punct de vedere psihic. El dădea vina inclusiv pe participarea la Insula iubirii pentru decăderea ei psihică.

ADVERTISEMENT