Life

Ispita Maria Ilioiu de la Insula Iubirii ar fi încercat să se sinucidă. Acuzații grave pentru producătorii emisiunii: “Câte mizerii”

Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, ar fi încercat să se sinucidă. Tânăra a lansat acuzați grave pentru producătorii emisiunii de la Antena 1.
12.08.2023 | 18:44
Ispita Maria Ilioiu de la Insula Iubirii ar fi incercat sa se sinucida Acuzatii grave pentru producatorii emisiunii Cate mizerii
Maria Ilioiu ar fi încercat să se sinucidă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Ilioiu, ispita care a fost la Insula Iubirii în sezonul 7, ar fi încercat să se sinucidă. Aceasta a postat un mesaj neașteptat pe rețelele sociale și a lansat acuzații dure la adresa producătorilor emisiunii.

Ispita Maria Ilioiu de la Insula Iubirii ar fi încercat să se sinucidă. Ce acuzații a lansat

Blondina a venit în acest sezon al emisiunii matrimoniale ca ispită-surpriză, însă a fost eliminată după numai câteva zile petrecute pe insulă. Maria Ilioiu a avut parte de situații umilitoare, după cum a susținut ea după eliminare.

ADVERTISEMENT

Fosta ispită îi acuză pe producătorii emisiunii că a fost denigrată în ultimele luni, motiv pentru care acum se simte copleșită și simte că nu mai poate continua. Aceasta spune că se confruntă cu depresia și cu anxietatea din cauza experiențelor de care a avut parte.

Maria Ilioiu a spus, în mesajul său, că a luat pastile, fără a menționa despre ce este vorba, pentru că nu mai poate suporta umilințele din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

“Am avut foarte multe supărări în viața asta. Vorbesc foarte, foarte greu pentru că am luat pastile, sper că am luat destule. Mi s-a luat de mizeriile vieții. Antena 1, Insula Iubirii m-a denigrat și m-a pus în niște ipostaze cum n-am fost pusă niciodată. 

Am fost umilită, înjosită, denigrată, dacă ați ști voi prin câte am trecut la filmări și câte mizerii mi-au făcut. N-am putut să spun, a spus Maria Ilioiu pe rețelele sociale, într-un clip video distribuit de Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

După tentativa de a-și pune capăt zilelor, se pare că Maria Ilioiu a fost găsită de partenerul ei în locuință. Aceasta era aproape inconștientă în urma supradozei de medicamente.

“Maria Ilioiu, ispita surpriză de la Insula Iubirii, a încercat să se sinucidă! Aceasta a încărcat un mesaj șocant pe contul său de Instagram, în care acuză Antena 1 și producătorii emisiunii Insula Iubirii, înainte să fie găsită aproape inconștientă în casă de iubitul ei”, se mai arată pe pagina Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT
Maria Ilioiu
Maria Ilioiu ar fi încercat să-și ia viața. Sursa foto: Instagram

În ce stare ar fi acum Maria Ilioiu

După ce a văzut mesajul Mariei, Nicoleta Dragne a rugat-o pe prietena sa, Lolrelai, să meargă acasă la Maria pentru a vedea în ce stare este. Ajunsă la locuința fostei ispite, a aflat că aceasta deja era la spital, unde a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie.

“Am ajuns la Maria, nu mai este acasă, a ajuns la spital. Momentan este sub supraveghere medicală, este alături de mama ei. Am luat legătura și cu iubitul ei. Cam astea sunt noutățile.

A venit salvarea, el a sunat-o pe mama ei și salvarea ulterior și acum este la spital. Am înțeles că a venit salvarea destul de repede și că să sperăm că nu va fi nimic grav”, a transmis Lolrelai în mediul online.

ADVERTISEMENT