Life

Ce mesaj cutremurător a postat Dana Roba. S-a întâmplat la doar trei luni după ce soțul a băgat-o direct în comă

Mesajul cutremurător postat de Dana Roba pe pagina sa de Instagram, la doar trei luni după ce a fost bătută crunt de soț și a stat în comă.
26.08.2023 | 21:33
Ce mesaj cutremurator a postat Dana Roba Sa intamplat la doar trei luni dupa ce sotul a bagato direct in coma
Ce mesaj a postat pe Instagram Dana Roba la adresa fostului soț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Roba încearcă să se refacă după ce la începutul lunii iunie a fost bătută de fostul soț cu ciocanul în cap și a stat în comă pe patul de spital. Make-up artista cu greu își poate scoate din minte episodul crunt. Ce a postat de curând pe pagina sa de Instagram?

Dana Roba, mesaj pentru fostul soț, pe Instagram

Make-up artista și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare de când a fost externată și a ajuns acasă, alături de fetițele sale. De asemenea, și-a reluat și activitatea profesională. Speră ca prin acești pași mărunți să redevină cea de dinainte de episodul violent.

ADVERTISEMENT

Bătaia din partea lui Daniel Balaciu, fostul partener de viață, a marcat-o profund, iar de curând, într-un Instastory, a publicat un mesaj ca un semnal la adresa lui, dar și la adresa celorlalți soți care își lovesc soțiile. Dana Roba transmite că un bărbat eșuează din clipa în care ridică mâna la o femeie.

”Dacă ai ajuns să dai într-o femeie, crede-mă că deja ai eșuat ca bărbat”, a fost mesajul pe care l-a postat Dana Roba, pe contul ei de Instagram, la trei luni după ce a fost la un pas de moarte. De altfel, conform mărturisirilor sale, în timp ce era lovită cu ciocanul, fostul soț striga că-și dorea să o omoare.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua când a fost bătută de soț. Bărbatul voia să o omoare

Dana Roba a spus în cadrul unui interviu pentru emisiunea online ”În Oglindă” că Daniel Balaciu a premeditat momentul uciderii sale, iar motivul din spatele acestui gând macabru era faptul că ea voia să divorțeze de el. Dana Roba i-a spus că nu vrea să mai continue mariajul fiindcă nu mai suportă violența lui fizică și verbală.

Ce s-a întâmplat cu fostul soț al Danei Roba. Are make-up artista o nouă relație?

Daniel Balaciu se află acum după gratii, iar oamenii legii urmează să decidă sentința finală, câți ani ar trebui să stea după gratii. Între timp, Dana Roba pare că și-a făcut un nou partener de viață, pe nume Beniamin. A fost surprinsă alături de el în mall sau la restaurant, dar ea neagă speculațiile unei noi relații. Spune că Beniamin îi este un foarte bun prieten.

ADVERTISEMENT

” (…) Beni a venit la spital cu un buchet de trandafiri roșii, cu durere in suflet a crezut ca ma va vedea pentru ultima data… dar in prima zi când a venit, mi-a spus: promit ca voi fii alături de tine, orice se întâmpla…dacă te vei face bine, nimic nu ma va putea face sa nu te mai caut.

Dumnezeu a scris VIAȚA in dreptul meu, iar Beni a fost ca un înger pe care Dumnezeu l-a folosit sa aibă grija de mine. In zilele când eram singura și nu puteam deschide nici măcar o sticla de apa, el venea și îmi dădea sa mănânc, apoi îmi învățase și tratamentul pe care îl iau pentru operația de la cap.

ADVERTISEMENT

A fost cu mine la toată controalele neurologice și la terapia pentru mâini. Mereu ma aștepta, atât cât aveam nevoie. Beni este un bărbat pocăit și cu frica de Dumnezeu, s-a rugat pentru sănătatea mea la fel ca și voi. Va mulțumesc tuturor, celor care v-ați rugat pentru mine🙏🏻 DUMNEZEU V-A ASCULTAT RUGĂCIUNEA .” , a explicat Dana Roba pe Instagram.

ADVERTISEMENT