Life

Dana Roba a dezvăluit motivul pentru care Daniel Balaciu nu a mai ajuns în sala de judecată: “Aveam niște emoții foarte mari”

Dana Roba, motivul pentru care Daniel Balaciu nu a mai ajuns în sala de judecată. Cei doi urmau să aibă prima întrevedere.
24.08.2023 | 18:40
Dana Roba a dezvaluit motivul pentru care Daniel Balaciu nu a mai ajuns in sala de judecata Aveam niste emotii foarte mari
Dana Roba urma să se întâlnească cu Daniel Balaciu în fața judecătorilor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a explicat motivul pentru care soțul ei, Daniel Balaciu, nu s-a prezentat în sala de judecată. Cei doi urmau să aibă o întrevedere, prima după agresiunea petrecută în iunie.

Motivul pentru care Daniel Balaciu nu a mai ajuns în sala de judecată, dezvăluit de Dana Roba. Vedeta nu era pregătită să-l revadă

La aproape trei luni de când a fost bătută de soțul ei, care a băgat-o în spital, în stare gravă, Dana Roba ar fi trebuit să se întâlnească cu acesta în instanță pe 23 august 2023. Daniel Balaciu, însă, nu s-a mai prezentat la Parchetul din Timișoara.

ADVERTISEMENT

În schimb, Dana Roba s-a prezentat în instanță, iar aceasta urma să fie prima întâlnire cu soțul ei, după ce a mutilat-o cu ciocanul. Faptul că fostul ei partener nu a mai ajuns a bucurat-o pe vedetă. Aceasta încă nu era pregătită să dea ochii cu el.

Daniel Balaciu nu a mai ajuns la întâlnire deoarece se afla la București, acolo unde a fost supus unei expertize psihiatrice. Dana Roba a spus că nu are noutăți de la întâlnirea cu oamenii legii. Vedeta doar și-a susținut aceleași declarații despre întâmplarea din 5 iunie.

ADVERTISEMENT

“Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București.

Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el.

ADVERTISEMENT

A fost o declarație pe care domnul procuror a vrut să o mai dau încă o dată. Eu îmi susțin prima declarație, pentru mine nu a fost nimic nou, eu susțin ceea ce am reținut din momentele din data de 5 iunie”, a declarat make-up artistul, potrivit newsvest.ro.

Ce le-ar fi spus Daniel Balaciu fiicelor lui și ale Danei Roba

Dana Roba și Daniel Balaciu au împreună două fetițe, Celine și Chantal. Cele două l-au vizitat pe tatăl lor la închisoare, chiar în perioada în care make-up artistul era în spital.

ADVERTISEMENT

Micuțele au fost foarte afectate de această întâlnire și nici măcar nu au vrut să vorbească cu el. Mai mult, nici măcar cu psihologul nu au vrut să discute, ci doar Celine i-a spus totul mamei sale.

Înainte să o bage în spital pe soția sa, Daniel Balaciu le-a făcut fiicelor sale o dezvăluire șocantă. Bărbatul le-ar fi spus că ar vrea să aducă în casă o altă mamă.

“Din păcate, când eu am fost în spital, fetițele au fost la închisoare, acolo unde este el în momentul de față. Fetițele au fost, iar asta m-a necăjit foarte tare, pentru că fetele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă și ele nu au vrut să vorbească cu psihologul. 

Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. La întâlnirea de la pușcărie nu au vrut să vorbească cu el, una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el.

Înainte de macabru, fetițele mi-au spus, am filmare pe telefon, că tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă în familie și le-a arătat poze cu o mamă nouă, ceea ce pe mine m-a șocat, pentru că eu consider că el a vrut să mor ca să poată să aducă o mamă nouă fără să fie judecat”, a mai spus Dana Roba.

ADVERTISEMENT