Life

Visul bizar pe care Dana Roba l-a avut înainte de a fi mutilată de soț: “Șapte copii morți”

Dana Roba a avut un vis bizar înainte ca soțul să o mutileze. Ce spune despre cei șapte copii morți care i-au apărut în acesta
08.08.2023 | 09:13
Visul bizar pe care Dana Roba la avut inainte de a fi mutilata de sot Sapte copii morti
Dana Roba a avut un vis înfricoșător înainte de a fi bătută crunt de soț. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba o oferit noi informații despre soțul care a bătut-o în cap cu ciocanul și a băgat-o în spital, unde a stat în comă. Make-up artista și-a adus aminte de un vis terifiant pe care l-a avut acum mulți ani și despre care consideră că are legătură cu prezentul.

Ce vis ciudat a avut Dana Roba înaine ca soțul să o bată

Dana Roba a detaliat cu lux de amănunte momentul când a fost bătută de Daniel Balaciu, soțul ei. Bărbatul striga în acel moment că își dorește să o vadă moartă, iar fetițele ei au auzit toate țipetele, dar mai ales cele ale mamei lor. Dana Roba crede că acum câțiva ani a avut un vis premonitoriu despre situația sa actuală.

ADVERTISEMENT

Make-up artista a fost lovită cu bestialitate după ce i-a spus soțului că a intentat actele de divorț, din cauză că nu-i mai suportă agresiunea fizică și verbală. Toate acestea le-a mărturisit în cadrul unui interviu acordat de curând unei emisiuni online.

Dana Roba a dezvăluit că doar primii cinci ani de mariaj au fost în regulă alături de partenerul de viață. Disensiunile au apărut din momentul în care bărbatul i-a impus să-și lege trompele, iar ea s-a conformat cu greu. Inclusiv doctorița a fost trasă la răspundere.

ADVERTISEMENT

”Primii cinci ani au fost ok. Repet, niciodată nu ne culcam certați. Ne împăcam ușor. Nu era cu amenințări că te omor, că îți iau viața. Acestea au început când i-am zis că vreau să-mi dezleg trompele.

După ce am născut-o pe Celine, tot el m-a obligat să-mi leg trompele. „Nu vii acasă fără trompele legate”. S-a dus și a certat-o pe doctoriță ca să se asigure că mi le leagă. Și am făcut-o. Nu știu, parcă nu îl cunoscusem suficient de mult cum îl cunosc acum și mi-a părut rău.”, a spus Daniela Roba la ”În Oglindă”.

ADVERTISEMENT

Dana Roba: ”Visasem șapte copii morți, întinși pe saltea, nou-născuți, iar el era în fața mea”

La un moment dat, însă, a avut un vis foarte bizar. I s-a spus că trebuie să-și dezlege trompele, iar șapte copii morți i-au apărut întinși pe o saltea, în timp ce soțul era în fața ei. Mai mult, în vis i-a apărut și un demon, despre care make-up artista a spus că a încercat să-l confrunte.

”Și când am avut visul în care mi s-a spus să-mi dezleg trompele, visasem șapte copii morți, întinși pe saltea, erau ai mei, erau nou-născuți, iar el era în fața mea, așa era visul. La un moment dat un demon a venit în fața mea și avea patru metri de material de catifea, negru, și mi-a zis că vrea să mă înfășoare în el ca să mor. Eu i-am zis că nu are nicio putere. M-am luptat cu demonul ăla”, a detaliat Dana Roba.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii iunie, Dana Roba a devenit un subiect național, după ce s-a aflat că soțul ei a bătut-o în cap, cu un ciocan. Ulterior, a lăsat-o într-o baltă de sânge și tot el a sunat la 112. Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire Danei Roba. Mai mult, make-up artista a stat și în comă două zile, dar și-a revenit ca printr-un miracol.

ADVERTISEMENT