Life

Ce mesaj emoționant i-a transmis Kamara fostei sale soții de ziua ei de naștere

Kamara a avut un mesaj emoționant pentru fosta sa soție. De asemenea și micuțul Leon și-a felicitat mama.
30.09.2021 | 22:17
Ce mesaj emotionant ia transmis Kamara fostei sale sotii de ziua ei de nastere
Ce mesaj emoționant i-a transmis Kamara fostei sale soții de ziua ei de naștere
ADVERTISEMENT

Kamara a postat un mesaj emoționant pentru fosta sa soție, Oana. Aceasta și-a aniversat ziua de naștere alături de artist și de băiețelul lor.

Chiar dacă cei doi au divorțat în urmă cu mai mulți ani, petrec foarte mult timp împreună de dragul fiului lor, Leon.

ADVERTISEMENT

Micuțul suferă de tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală și a trecut până acum prin mai multe operații.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Kamara fostei sale soții de ziua ei de naștere

Kamara i-a fost alături Oanei de ziua ei de naștere. Artistul a postat o fotografie emoționantă în care apare alături de aceasta, dar și de micuțul Leon. De asemenea artistul a avut și un mesaj emoționant pentru fosta sa soție.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani frumoși cu tot ce este mai bun pentru sufletul tău. Împreună am făcut o minune și numele acestei minuni e LEON. Această minune ne va ține legați pentru totdeauna și puternici pentru a îndeplini misiunea noastră: Să îl punem pe Leon pe picioarele lui.

Împreună vom reuși, cu Voia Bunului Dumnezeu. Să te bucuri de o zi minunată și de tot ce îți poftește inima ❤️😘”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Kamara a mai postat și un filmuleț în care micuțul Leon îi transmite mamei sale un mesaj de ziua acesteia, apoi i-a și cântat.

“La mulți ani. Te iubesc mami”, i-a transmis băiețelul mamei sale.

Kamara și Oana au divorțat în anul 2018

Kamara și Oana s-au despărțit în anul 2018, dar au rămas în relații bune de dragul fiului lor. Micuțul are tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală și a trecut în ultimii ani prin mai multe operații.

ADVERTISEMENT

“Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele.

Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia și în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie”, povestea în urmă cu câteva luni cântărețul la XNS.

ADVERTISEMENT