Life

Ce meserie are, de fapt, Sanda Ladoși. A renunțat la ea după succesul muzical

Ce meserie are, de fapt, Sanda Ladoși. A renunțat la ea după succesul muzical, deși avea „meseria asigurată” după cum spune chiar aceasta.
12.10.2022 | 09:22
Ce meserie are de fapt Sanda Ladosi A renuntat la ea dupa succesul muzical
Ce meserie are, de fapt, Sanda Ladoși. A renunțat la ea după succesul muzical. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sanda Ladoși este cunoscută pentru talentul său muzical, dar puțini știu ce meserie are aceasta, de fapt. Artista a vorbit despre ce carieră putea să aibă!

Ce meserie are, de fapt, Sanda Ladoși

Artista a mărturisit că avea un loc de muncă „asigurat” și putea fi învățătoare, dar a ales marea sa pasiune, muzica.

ADVERTISEMENT

De altfel, Sanda Ladoși a mărturisit că în acel an a reușit să câștige și primul premiu la Festivalul de la Mamaia, așa că decizia de a urma calea muzicii a fost una ușoară.

„Am avut locul de muncă asigurat, ca și învățătoare, iar în anul acela am câștigat premiul întâi la Mamaia. La ce trăiesc acum, normal că destinația mea a fost alta”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mărturisit și că mereu a fost de părere că a fost mâna destinului în ceea ce o privește, lucru după care s-a ghidat toată viața.

„Eu întotdeauna am mers pe ideea că indiferent ce se întâmplă în viața noastră, dacă-ți e destinat un lucru să-l faci, universul așa îți aduce în cale oamenii și evenimentele, încât să-ți continui traseul pe care-l ai de făcut. Important e să fii atent la semne”, a spus cântăreața, pentru Impact.

ADVERTISEMENT

Ce a decis Sanda Ladoși după ce Bogdan Stanoevici și Ioan Gyuri Pascu au murit

Sanda Ladoși a luat o decizie radicală după moartea lui Bogdan Stanoevici. Aceasta avea o piesă pe care o cânta împreună cu actorul care a murit, iar acum a stabilit că nu o va mai interpreta.

Este vorba despre melodia „Noaptea-mi bate-n geam”, în care Sanda Ladoși era acompaniată de regretatul actor. Și Ioan Gyuri Pascu a murit, și el fiind partener de duet al artistei, dar și acesta s-a prăpădit.

ADVERTISEMENT

După moartea celor doi actori, Sanda Ladoși a decis că este momentul să scoată din repertoriu piesa.

„M-am gândit cu tristețe la piesa Noaptea-mi bate în geam, foarte frumoasă de altfel, pe care o cântam cu Bogdan, care ne-a ieșit foarte bine. Se potriveau foarte bine timbrele noastre vocale.

Acest duet a fost însă sortit… Nu-l mai cânt cu nimeni. Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”, a spus artista pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: