Life

Ce nu face niciodată Steliana Sima când este cu soțul său. Artista a spus adevărul abia acum

Steliana Sima a dezvăluit ce nu-i dă voie soțul atunci când se află în mașină. Cântăreața de muzică populară a dat cărțile pe față.
07.10.2022 | 21:20
Ce nu face niciodata Steliana Sima cand este cu sotul sau Artista a spus adevarul abia acum
Steliana Sima a dezvăluit ce nu-i dă voie soțul, în mașină. Cântăreața a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce nu face niciodată vedeta în vârstă de 57 de ani când este cu soțul său, în autoturism. Artista a spus adevărul abia acum, deși este vorba de un obicei pe care bărbatul îl are de ani buni și care nu o mai deranjează.

Steliana Sima a dezvăluit ce nu-i dă voie soțul, în mașină. Cântăreața a dat cărțile pe față

Steliana Sima este una dintre cele mai apreciate soliste, însă pasiunea sa nu pare să-i fie împărtășită pe deplin de partenerul de viață. Vedeta a subliniat că toată viața a mers la spectacole însoțită de bărbatul care îi este alături de peste 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea interpreta a povestit că nu are voie să asculte melodii populare atunci când se deplasează cu mașina personală și soțul conduce.

„Eu nu am mers niciodată singură la spectacole. De fiecare dată, el (n.r. soțul) era cel care mă însoțea și mă sprijinea. 

ADVERTISEMENT

Culmea este că lui nu îi place muzica populară. Toată viața lui nu m-a lăsat să ascult folclor. Nici măcar acum nu pun muzică populară în mașină când e el.

Deși lui nu îi place, mi-a respectat mereu meseria. El ascultă muzică pop românească. Îi place să dea pe Romantica la radio”, a mărturisit Steliana Sima în podcastul moderat de Mirela Vaida, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Steliana Sima, mariaj trainic de 32 de ani

Steliana Sima are o familie fericită și se consideră împlinită. Cântăreața de muzică populară este căsătorită de 32 de ani cu un bărbat care o susține în meseria sa și care i-a dăruit un băiat care e deja adult.

Îndrăgita artistă nu și-a neglijat viața personală, chiar dacă a fost mai mereu la concerte și spectacole prin țară sau prin străinătate. Vedeta a știut mereu să se împartă între carieră și soț, care a fost ofițer de poliție.

ADVERTISEMENT

Este descris ca fiind un bărbat echilibrat, cerebral și extraordinar de calculat. Steliana Sima apreciază enorm faptul că partenerul de viață i-a fost un sprijin real și o persoană căreia i s-a destăinuit mereu și care i-a oferit vorbe frumoase.

ADVERTISEMENT
Tags: