Life

Ce nu s-a văzut de la nunta Getuței Sterp. Bianca Comănici a filmat toate detaliile

Au apărut noi imagini de la nunta Getuței Sterp, eveniment care a ținut vie atenția internauților la sfârșitul săptămânii trecute.
05.10.2022 | 17:39
Ce nu sa vazut de la nunta Getutei Sterp Bianca Comanici a filmat toate detaliile
Nunta Getuței Sterp a avut loc pe 2 octombrie 2022. Foto: Wownews YouTube
ADVERTISEMENT

Nunta Getuței Sterp a trezit interesul internauților în primul weekend din luna octombrie 2022. Evenimentul despre care a transmis și FANATIK informații în timp real are încă niște secrete!

Bianca Comănici, imagini inedite de la nunta Getuței Sterp

Bianca Comănici, dublă câștigătoare a reality-show-ului Puterea dragostei a fost în Hațeg, invitată chiar de sora lui Culiță Sterp și a prezentat pentru canalul de YouTube unde lucrează imagini nedifuzate până acum de la petrecere.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp și partenerul ei, Sebastian Crăciunescu, și-au unit destinele duminică, 2 octombrie 2022, într-o ceremonie care a respectat toate tradițiile, acompaniați de cei mai apropiați prieteni și, evident, de rudenii.

Bianca a filmat atât înainte de petrecere, cât și după, fanii având ocazia, astfel, să vadă câteva imagini pe care niciun membru al clanului Sterp nu le-a publicat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nu s-a văzut chiar tot ce s-a întâmplat la petrecere, deși mama Geta a făcut mai multe live-uri de la nunta fiicei sale.

Voia bună a fost asigurată de muzica specifică unor astfel de evenimente, iar la un moment dat în cadrul serii a cântat chiar fratele Getuței, Culiță, recitalul său fiind unul din cele mai emoționante.

ADVERTISEMENT

Au atras privirile curioșilor și platourile cu mâncare, mesele fiind unele îmbelșugate, așa cum îi șade unei căsătorii care s-a lăsat cu zestre mare!

Mama Geta rămâne singură pe moșie

De pe mese n-au lipsit preparatele tradiționale, în special mezelurile și brânzeturile locale. Nuntașii au putut gusta și din fructe de sezon și prăjituri alese pe sprânceană.

ADVERTISEMENT

La miezul nopții, Getuța și soțul ei au tăiat tortul afară, invitații asistând la un impresionant foc de artificii.

Mama Geta a rămas de acum singură în satul Tuștea, aflat la câțiva kilometri de Hațeg. Asta întrucât și fiul ei cel mic, Iancu, a plecat de acasă, după ce Getuța a devenit mireasă.

Fratele lui Culiță Sterp și-a asumat public relația cu noua sa parteneră, Denisa, cu care s-a mutat.

ADVERTISEMENT