Life

Ce nume are, de fapt, în buletin Brânzoi din Las Fierbinți. Surpriza e mare, fanii nu și-ar fi imaginat

Numele din buletin al lui Brânzoi din Las Fierbinți. Cum este cunoscut în viața reală. Fanii lui nu și-ar fi imaginat asta.
01.04.2023 | 12:37
Ce nume are de fapt in buletin Branzoi din Las Fierbinti Surpriza e mare fanii nu siar fi imaginat
Cum îl cheamă pe ”Brânzoi” în viața reală. Sursa foto: Protv.ro
ADVERTISEMENT

Brânzoi din serialul ”Las Fierbinți” de pe Protv este unul dintre cele mai simpatice personaje ale peliculei. Puțină lume știe cum se numește în viața reală. Atunci când se stinge lumina reflectoarelor, ”Brânzoi” redevine omul de zi cu zi.

Numele lui Brânzoi din Las Fierbinți în viața reală. Cum apare în buletin

”Brânzoi” din Las Fierbinți are în viața reală 52 de ani. Invitat de curând în podcastul colegului său de breaslă, Mihai Bobonete, el a mărturisit cum este notat în actul de identitate. Îndrăgitul actor s-a dezbrăcat de toate secretele sale.

ADVERTISEMENT

Ciocia Ion este numele actorului care îl interpretează pe ”Brânzoi” în Las Fierbinți. În facultate, student la actorie, s-a gândit și la unul de scenă, așa că a mai completat și cu ”Ionuț”. Concret, și-a dorit ca ”Ionuț” să-l aibă pentru comedie, iar ”Ion” pentru dramă. Însă, niciodată nu a apărut pe vreun afiș cu Ion Ionuț Ciocia.

“Pe mine mă cheamă doar Ion, adică Ciocia Ion. În facultate, am auzit și eu că era unul pe care îl chema Florin Grigoraș, dar nu îl chema Florin. Eu venit de la țară, puțin bătut în cap, zic: ‘Bă, păi atunci de ce ai pus pe afiș numele ăla?’ Zice: ‘Nu, bă, că pe afiș îți pui numele de artist!’ Ah, zic: ‘Se poate?’ Și eu de la Ion Ciocia am zis…

ADVERTISEMENT

Stai să îți spun că are logică! Mă gândesc eu cum să îmi spun și le puneam pe rând și tot la Ion am ajuns. Era anul doi și zic dacă o să joc dramă, nu cred, că nu mă ajută fața, dar Ion e mai potrivit. Dacă o să joc comedie, atunci merge Ionuț, dar e cam dulceag.

Dar zic eu dacă o să joc și dramă și comedie, atunci am pus Ion pentru dramă, Ionuț pentru comedie. De acolo Ion Ionuț Ciocia. Pe afișe nu am apărut aproape niciodată cu numele întreg”, a declarat actorul în podcastul lui Mihai Bobonete, intitulat ”Da Bravo”.

ADVERTISEMENT

Ion Ionuț Ciocia, tatăl a doi copii. Drama cu care s-a confruntat

Pe lângă cariera frumoasă în actorie, Ion Ionuț Ciocia are și o familie la fel de frumoasă. Este căsătorit, soția lui fiind expert contabil, iar cu aceasta are doi copii, respectiv o fetiță și un băiat, Alexandru Ștefan și Medeea Maria, doi frați gemeni.

Dincolo de acestea, actorul a fost în trecut la un pas de moarte. Ion Ionuț Ciocia a fost cât pe ce să-și piardă viața, în urmă cu 13 ani, din cauza unei pneumonii. Doctorii erau sceptici cu privire la situația sa, totuși au continuat tratamentul. Actorul a stat internat două săptămâni la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

Tot în podcastul lui Mihai Bobonete, Ion Ionuț Ciocia a spus că la secția de Terapie Intensivă, nu a avut nevoie de aparate, ci a fost ținut pe patul de spital pentru a fi protejat de infecțiile ce puteau apărea în urma externării. De atunci, el a rămas cu un geamăt când doarme.

ADVERTISEMENT