Life

Ce nume au ales Reghe și Corina Caciuc pentru al patrulea băiețel al antrenorului. Indiciu: începe tot cu litera L

Ce nume au ales Reghe și Corina Caciuc pentru al patrulea băiețel al antrenorului de fotbal? Începe tot cu litera L și este unul rar.
06.04.2024 | 11:45
Ce nume au ales Reghe si Corina Caciuc pentru al patrulea baietel al antrenorului Indiciu incepe tot cu litera L
Ce nume a ales Reghe pentru al patrulea băiețel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Reghe a ales un nume cu totul special pentru al patrulea băiețel, adus pe lume de partenera sa, Corina Caciuc, de curând. Antrenorul de fotbal păstrează tradiția ca numele fiilor săi să înceapă cu litera L.

Ce nume au ales Reghe și Corina Caciuc pentru noul lor băiețel

După Luca, Laur Junior și Liam, a venit momentul ca al patrulea băiețel al lui Reghe să poarte un nume la fel de frumos. Alegerea pe care au făcut-o fostul soț al Prodancăi și Corina Caciuc e una cu totul specială. Cel de-al doilea copil făcut împreună se va chema Landon Abram.

ADVERTISEMENT

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire. E un moment de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi. Eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Pe 31 martie 2024, Reghe a devenit din nou tată, iar anunțul a fost făcut chiar de Corina Caciuc, pe rețeaua de socializare Instagram. Partenera lui Laurențiu a postat o fotografie emoționantă cu noul membru al familiei, scriind că iubirea e mai presus de orice pe lumea asta.

ADVERTISEMENT

La vestea fericită a reacționat, ulterior, și Anamaria Prodan, în stilul ei caracteristic. Impresara a făcut câteva declarații despre ceea ce trăiește Reghe, tată pentru a patra oară. A strecurat câteva ironii la adresa fostului.

Anamaria Prodan, reacție după ce Corina Caciuc a devenit mamă pentru a doua oară

„Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe. Să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia.

ADVERTISEMENT

În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om. Nu îi purtăm ranchiună. Pur și simplu, ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon. Sper să fie ultimul legat de Reghecampf”, a declarat Anamaria, pentru actualitate.net.

Anamaria Prodan nu vrea să mai fie implicată în ceea ce face fostul ei soț, mai ales după ce impresara și-a refăcut viața alături de sportivul Ronald Gavril, noul ei soare.

ADVERTISEMENT