Life

Reghe a devenit din nou tată! Corina Caciuc i-a născut cel de-al patrulea copil. Prima imagine cu juniorul Reghecampf

Reghe a devenit din nou tată, ieri, pe 31 martie 2024! Corina Caciuc i-a adus pe lume cel de-al patrulea copil.
01.04.2024 | 11:35
Reghe a devenit din nou tata Corina Caciuc ia nascut cel deal patrulea copil Prima imagine cu juniorul Reghecampf
Reghe a devenit tată pentru a patra oară. Foto: Instagram/ Montaj Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Reghe a devenit din nou tată! Fostul antrenor al Universității Craiova se bucură, de ieri, 31 martie, de cel de-al patrulea copil! Fostul soț al Prodancăi face băieți pe bandă rulantă, doi dintre ei fiind aduși de actuala parteneră de viață, cea cu care s-a cuplat după separarea de impresară.

Reghe, tată pentru a patra oară. Corina Caciuc a născut și a transmis un mesaj emoționant

Corina Caciuc a postat o imagine emoționantă cu al doilea bebeluș pe care l-a făcut cu Laurențiu Reghecampf și un text care descrie perfect momentul pe care cei doi părinți îl trăiesc acum. „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc, pe Instagram, la poza alb-negru în care își ține în brațe puiul, căruia i-a pus o inimioară pe chip.

ADVERTISEMENT

Este al doilea băiat pe care-l aduce pe lume Corina Caciuc. Pe Liam, primul rod al iubirii dintre ea și Laurențiu Reghecampf, l-a întâmpinat pe 19 mai 2022. La doi ani distanță, tot într-o zi de primăvară, soția lui Reghe îi oferă o nouă bucurie antrenorului de fotbal.

Reghe, proaspăt tată din nou, e de ceva ani într-o relație cu Corina Caciuc. Cei doi și-au oficializat relația la scurtă vreme după ce s-a aflat că antrenorul s-a cuplat cu ea. Se afla în plin scandal cu fosta nevastă, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Anamaria Prodan în anul 2021, vestea dată în exclusivitate de FANATIK, fiind negată la început, însă în fața evidențelor, separarea a fost confirmată.

Numele băieților lui Reghe încep cu litera L

Primii trei băieți ai lui Reghe au numele cu litera L: Luca și Laurențiu Junior sunt făcuți din relații diferite, apoi a urmat Liam, băiețelul adus pe lume de Corina în anul 2022. Despre alegerea numelor feciorilor săi, Reghe a vorbit în emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D. 

ADVERTISEMENT

„Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian a fost dorința Anei să-i punem numele meu.

fiu reghe
Corina Caciuc i-a dăruit lui Reghe încă un fiu, al patrulea pentru antrenorul român / Foto: Instagram

Pe Liam m-am gândit că. dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a declarat Reghe în show-ul lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal români. Reghe a evoluat atât la echipe din țara noastră cât și la unele cluburi din străinătate. Fostul soț al Prodancăi a fost cooptat în ultimii ani mai mult prin Orientul Mijlociu.

Reghe este în prezent antrenorul echipei saudite Al-Tai. Înainte să ajungă la Al-Tai, Reghe a antrenat la Universitatea Craiova (2023) și Neftchi Baku. Nu e prima oară când Reghe ajunge ca antrenor la arabi. Al Ahli, Al-Wasl și Al Wahda sunt alte echipe cu care Reghe a semnat în trecut.

ADVERTISEMENT